התחתנו בגן ורדים בחתונת שישי צהריים באוקטובר. לאחר שבדקנו מקומות רבים, החלטנו שזה המקום האידיאלי לערוך בו את החתונה. מה שהשפיע על הבחירה שלנו היה המחיר, המקום היפה והקסום שמכיל גם אולם למקרה שייצא יום גשום ולא נוכל לקיים את האירוע בגן, וצוות המכירות שהיו מאוד נחמדים ומאוד אדיבים וגרמו לנו להרגיש ממש טוב לגבי הבחירה. האוכל הוא בונוס נהדר!!! החוזה היה מותנה בטעימות, וכשטעמנו - לא הפסקנו להתלהב. יש להם פשוט שף מדהים.
אנחנו מאוד מרוצים מהשירות, בעיקר של אלכס מנהל האירוע שהיה פשוט מלך (!!!) ובזכותו הכל היה פשוט מושלם וללא דאגות. ...
אהבתי: הגן פשוט יפהפה, כל תמונה נראית כאילו היא לקוחה מתוך ציור.האוכל ברמה מאוד גבוהה - ויש כל כך הרבה אוכל וקינוחים מעולים.יש פסנתרן באולם קבלת הפנים שמאוד משדרג את חווית הכניסה לאורחים.כל הצוות - המלצרים, מנהל האירוע, צוות המכירות, ההנהלה, והשף - פשוט מקסימים ומעולים. לא אהבתי: יומיים לפני האירוע היה לנו קצת חשש לגבי העיצוב של מרכזי השולחן, אבל מנהל האירוע פתר את הכל :) מחיר: 300 הערות לגבי המחיר: כולל ה-כ-ל . יום שישי צהריים באוקטובר, חתמנו שנה מראש על חוזה