דף הבית   >   נותני השירות   >   אודי שור-הייר בוטיק   >   חוות דעת של uma

חוות דעת על אודי שור-הייר בוטיק

uma
אודי חמוד, והיה נעים להיות בהכנות לחתונה, אבל חשוב מכול- הוא פשוט ממש מוכשר. כשהגעתי אליו ועיינתי באלבום שלו עם אינסוף צילומי כלות, הבעיה היחידה שהייתה לי היא שלא ידעתי מה לבחור. כשראיתי כמה טוב נראות כל הכלות שבתמונות, אמרתי לאודי שהוא יבחר לי את התסרוקת שהוא חושב שהכי תתאים לי.
אודי הראה לי מה הוא חושב שמתאים לי- שיער אסוף אלגנטי ויפה, שיתאים לשמלה שהראתי לו, ולמבנה הפנים שלי. זה נראה לי טוב, אבל היה לי קשה לדעת. החלטתי לסמוך עליו (לא מה שלא נראה סיכון גדול אחרי שראיתי את העבודות שלו, אבל גם סיכמנו שהוא ידאג שאני אצא ממנו רק כשאהיה מרוצה מהתוצאה). הוספתי תשלום על תוספת שיער, כדי שהוא יוכל באמת לעשות משהו מיוחד, וזהו.

מאז יצא לא פעם ולא פעמיים שהייתי צריכה להתקשר אליו, בכל פעם עם שאלה אחרת (בנוגע למלוות, לשעות וכו'). אודי תמיד היה סבלני ונחמד.

ביום החתונה, אודי היה מוכן בזמן (למעשה, אני איחרתי), וקיבל אותי באווירה טובה. הוא עבד בסבלנות וביעילות על התסרוקת שלי. בשלב כלשהו לא הייתי בטוחה, פחדתי שלא אהיה מרוצה בסוף, אבל כולם אמרו שזה נראה מדהים ושאני אתן לו לסיים. ובאמת, כשהוא סיים, הייתי הכי מרוצה. התסרוקת נראתה יפהפייה. וכשראיתי את עצמי עם האיפור והשיער, ידעתי שזה זה. תמיד יש בראש את השאלה -איך איראה ביום החתונה שלי. לא יכולתי לבקש יותר טוב מזה.

תגובות של אחרים לא איחרו לבוא-החברות אמרו שאני פשוט נראית כמו נסיכה, ושאודי פשוט אמן, ושהשיער שלי נראה כמו יצירת אומנות מושלמת. כשהחתן הגיע ,הוא לא האמין כשהוא ראה אותי. ובחתונה, אנשים לא הפסיקו לומר כמה מדהים אני נראית.
אהבתי: את התסרוקת המדהימה והמחמיאה שאודי עשה
הערות לגבי המחיר: המחיר לא נמוך, אבל- זאת הייתה הבחירה שלי לקחת את אודי כמעצב השיער שלי, ואני לרגע לא מתחרטת. היה לגמרי שווה, ואני אמליץ על אודי גם לחברות.
אודי שור-הייר בוטיק