דף הבית   >   נותני השירות   >   רעיה מילצק-גלמן   >   חוות דעת של אגז

חוות דעת על רעיה מילצק-גלמן

אגז
שלום לכל המתעניינות ברעיה, אז אני רוצה לספר לכן, שרעיה הגשימה לי את הפנטזיה, ממש ככה.
הגעתי לרעיה אחרי סיבוב מתיש ומתסכל בתל אביב ואזור השרון. וגם הבטחתי לעצמי שאני לא משלמת מחיר מופקע עבור בגד של 4 שעות. ואם אני כבר משלמת כמה אלפי שקלים על שמלה, זה יהיה רק אם היא תשאר אצלי, כי לשלם סכום שווה ערך לשכר דירה חודשי עבור השכרת בגד, נראה לי מוגזם ולא נכון.
שמעתי עליה לראשונה אחרי חתונה של חברה, שהשמלה שלה היתה מאוד מיוחדת ויוצאת דופן בנוף השמלות שהיתי רגילה אליהן, כמובן ששאלתי אותה מי התופרת. אחרי זה הכרתי עוד שתי בנות שתפרו אצלה והיה מוצלח מאוד אצל שתיהן. שלושתן והן המליצו לי על רעיה. הרבה מהמחירים שקיבלתי ב"סלוני מעצבים" היו מופקעים לחלוטין , וגם לא מצאתי משהו שתאם למה שחיפשתי . על כל תיקון, דרשו סכומי עתק לא פרופורציונאליים לתוצאה .
השמלה שלי היתה מעט יוצאת דופן, היה לי איזשהו קונספט בראש, באתי לרעיה עם מספר תמונות ותיארתי לה מה אני מחפשת, רעיה קלטה את הראש שלי מיד והיה בינינו קליק. היא ציירה את הסקיצה, אישרתי והתחלנו בתהליך התפירה ויצירת השימלה.
נסעתי , בהמלצתה, לקנות את הבדים בשאנל, באלנבי 56, וזה היה תענוג! פשוט סחרור ראש מההיצע והמיבחר. פגשתי שם שניים מהמעצבים שביקרתי אצלם בסיבוב השמלות שלי, ואחרי הביקור שם אפשר לראות אצל מי המבחר דל ומי משקיע בבדים .
אני ממליצה לכל הבנות, גם אלה שכן מחליטות לתפור בסלון ללכת לשם ולו לשם ההתרשמות וההנאה.
אומנם לקח לנו מעט יותר מדידות ממה שציפיתי, אבל חלק מזה בגלל שנאלצנו לדחות את החתונה בכמה חודשים אז תפירת השמלה נדחתה גם כן. קראתי כמה תגובות פה על העמידה בלו"ז של רעיה, ואני רק רוצה להגיד שרעיה עמדה בלוח הזמן בצורה מרשימה ודייקנית, אמרתי לה מראש שחשוב לי שהשמלה תימסר בזמן והיא אכן מסרה לי את השמלה כשבוע לפני החתונה כפי שסיכמנו.
כל כך התרשמנו ממנה לטובה, שגם אמא שלי החליטה לתפור את בגדיה לארוע אצל רעיה. יצא מקסים ומחמיא.התפירה שלה היתה מקצועית, בפגישה האחרונה היא עשתה לי תיקון כשלא היתי מרוצה ממשהו ולא היתה המאושרת ממני בסוף התהליך.
ממליצה מאוד על רעיה, חוץ מזה שהיא מאוד נחמדה, משתדלת,כנה איתך, היא גם מאוד יצירתית ושופעת ברעיונות
הערות לגבי המחיר: 2100 תפירה + 1500 בדים בשאנל (אפשר גם בפחות, תלוי מה אתן רוצות)
רעיה מילצק-גלמן