בפגישה עם מורן לגבי עיצוב החתונה, נראה היה שהיא לגמרי מתחברת לראש שלי והיא ממש נחמדה. היו לי כמה בקשות מסוימות, כמו עיצוב פרחים ממש מסוים בכלים שאני אספתי. בפועל בחתונה עצמה לא ממש התלהבתי מהעיצוב ואני חושבת שהייתי עושה את זה יותר טוב. אבל לפחות זה הוריד לי מהראש את ההכנה. ...
אהבתי: רציתי מאד שיהיו מפות כותנה, והיא ממש התאמצה להשיג מחירים ולבדוק אופציות שונות, בסוף זה היה יקר מדי ולא לקחנו, אבל הייתה לה נכונות. בנוסף, היא הציעה כל מיני רעיונות לפתרונות שונים והייתה יצירתית. לא אהבתי: ביקשתי שלא יהיה פרח מסוים, ועדיין הוא היה שם, וזה היה פחות צבעוני ממה שביקשתי. הראיתי למורן תמונות של עיצוב ספציפי שרציתי וזה לא ממש היה ככה. גם לא אהבתי שהבאנו לה ארגז עם מספרי שולחנות שהכנו בעצמנו, והיא סידרה את זה בכיוון הלא נכון של הגעת האורחים. קצת חשיבה לא הייתה מזיקה. מחיר: 2,500 הערות לגבי המחיר: על עיצוב פרחים בלבד.
תודה על החוות הדעת.
עשיתי את המקסימום במסגרת התקציב שהקצבת.התקציב היה די נמוך (2,500). לכן לא היה באפשרותי לעשות מעבר לעבודה שעשיתי.
שיהיה רק במזל,
מורן חסיד.