דף הבית   >   נותני השירות   >   פיין קלאב   >   חוות דעת של reut alush

חוות דעת על פיין קלאב

reut alush
כתבתי עוד חוות דעת אחת
הדבר שהיה חשוב לנו ביותר כשחיפשנו גן אירועים הוא שהמקום יאפיין אותנו, שתהיה אווירה רגועה, נעימה, שלווה וטבעית. כשהגענו לפיין קלאב ידענו ישר שכאן אנחנו רוצים להתחתן.
המקום פשוט מדהים!!!ב ין העצים, ביערות הכרמל חבוי לו גן אירועים יפיפה עם המון פינות קטנות, ערסלים, נדנדה, מקומות ישיבה המוקפים בעצי האזור, דשא ירוק, צמחיה ופרחים. עיצוב כפרי, טבעי ומיוחד. בערב המקום מואר בנרות רבים, עששיות הפזורות ברחבי הגן ואור נעים שיוצר אווירה נעימה ומיוחדת.
הפגישות והשיחות עם המקום היו חשובות מאוד להכרות של הצוות אתנו. היה חשוב לנו שיבינו אותנו ואת הצרכים. הפגישות נערכו בחדר נעים ונוח הנמצא בצד הגן, בליווי קפה, עוגיות, הרבה חיוך חום ואהבה.
ערב הטעימות היה ברמה גבוהה מאוד! באנו עם המשפחות שלנו ויצאנו שבעים ומרוצים. ידענו שהאוכל יהיה מצוין. (אנחנו צמחוניים והמקום עובד עם תפריט צמחוני , שלא לקחנו ומנות צמחוניות מעולות).פגישה נוספת נערכה עם עודד, השף של המקום, שהיה מאוד סבלני ואדיב, הקשיב וייעץ במקצועיות רבה ותמיד עם חיוך.
יוני(אחד מהבעלים של המקום) ליווה אותנו מתחילת הדרך. אתו היינו בקשר בטלפון, במייל ולקראת האירוע הקשר עבר להיות יותר עם נטע (מנהלת האירוע). יוני בחור צעיר, רענן, מלא אנרגיות ושמחה. גם כשהיינו לחוצים הוא ידע להרגיע, לחייך ולעודד. בחור מקצועי מאוד, מכיר טוב את המקום, הבין בצורה מושלמת את הצרכים שלנו ושל האורחים וידע לתת עצה בזמן הנכון. פגישה אחת חשובה מאוד נערכה עם נטע בה סגרנו את כל הפרטים הגדולים והקטנים, השינויים של הרגע האחרון, כל מה שקשור לשירות, תוספות, וכל הדברים שמסביב. נטע מדהימה! גם היא הייתה קשובה וזמינה בכל זמן לכל דבר שהיינו צריכים!
אנחנו רצינו מאוד לעשות חתונה הפוכה (קודם אוכלים אח"כ מתחתנים). הצוות זרם אתנו, הכיר את הקונספט והתכנון היה מקצועי, מדויק ומותאם מאוד למשפחות לאורחים ולנו.
הערב הגדול הגיע והכל היה בדיוק כפי שציפינו. המחמאות על האוכל היו רבות (אנחנו צמחוניים וקבלנו לחדר חתן כלה מנות צמחוניות של המבורג קטן ותוספות וזה היה פנטסטי!)
האווירה המיוחדת עטפה את המקום, את האורחים והמשפחות ואנחנו היינו פשוט מרוצים. נהנינו מכל רגע!!
יש יתרון גדול למקום שרחבת הריקודים ממוקמת במרחק נכון משולחנות הישיבה כך שניתן להושיב אנשים שלא רוצים לסבול מהרעש, ללא שום בעיה ברחבי הגן.
בנוסף, לאירוע הבאנו הרבה מאוד ציוד משלנו שהכנו מראש. הבאנו הכול יום לפני והצוות התמודד עם הארגון ללא שום בעיה. ביום האירוע כשהגענו מהצילומים הכול היה ממוקם בדיוק במקומות הנכונים(המקום מציע את כל השירותים שצריך אך אנחנו בחרנו להיות יצירתיים ולהכין בעצמנו חלק מהדברים ולחסוך קצת בכסף).
המקום עובד עם מערכת שנקראת IPLANE שהקלה בצורה משמעותית על סידור השולחנות, האורחים וכל ההודעות, צקים וכו'. מנהלת האירוע מעודכנת כל הזמן מול המערכת וזה היה מאוד נוח.
נותני השירות היו ברמה גבוהה מאוד! כולם אחרי צבא, אנשים איכותיים, מנומסים וחייכנים( לנו זה היה מאוד חשוב!)
תקשרנו עם כולם בטלפון, במייל, הגענו כשהיה צריך, תמיד הצוות היה זמין לכל שאלה בקשה או שינוי.
לסיכום- אנו מאוד מרוצים! היה ערב בלתי נשכח! ממליצים בחום על המקום! האווירה הייתה מושלמת – ערב מושלם! שווה כל שקל! על איכות לא מתפשרים (:
אהבתי: הכל היה מושלם!!
לא אהבתי: הוספת מקרן לסרט שחברים עשו לנו שאורכו 3 דק עלה 800 ש"ח