הגעתי למתפרת ברוריה בעקבות המלצה של חברה שתיקנה שם בגדים בעבר ואמרה שבמקום מעצבים גם שמלות כלה. הייתה לי שמלת כלה משומשת שהייתי צריכה לתקן ולהתאים לי, בתיקונים לא קלים. ברוריה אישרה לי טלפונית שהיא גם מתקנת שמלות כלה, בנוסף לעיצובים שהיא עושה. כשהגעתי עם השמלה, ברוריה וסופי (בחורה שעובדת אצלה) הציעו פתרונות למה שהיה צריך לתקן בשמלה ואמרו לי שזה ייקח בסביבות השבועיים. ברוריה אפילו התקשרה אלי כשהן סיימו את התיקונים. כשהגעתי היה חלק שהיה תפור הפוך, והתיקון נעשה באופן לא סמטרי. לצערי הייתי קצרה בזמן ומיהרתי באותו יום, אז ברוריה אמרה לי לחזור בעוד כמה ימים, אחרי שיתקנו שוב, ושיהיה לי זמן. לפני שהגעתי שוב, התקשרתי יומיים לפני לוודא שזה בסדר מבחינת העובדות שאגיע. כשהגעתי גיליתי להפתעתי שבכלל לא עבדו על השמלה. ברוריה התנצלה מספר פעמים, ואמרה שזה קרה כי היא לא עבדה יום לפני והיה קצת בלגן במקום. היא גם התחייבה שהן יסיימו לתקן את השמלה במקום ושאני אקח אותה איתי. אכן היה כך- ברוריה וסופי סיימו את תיקונים, ואפילו תקנו לי ע"ח הבית בגד נוסף שהבאתי איתי בפעם הקודמת. אני מאוד מעריכה את השירות ואת העבודה הסופית שנעשתה. קיבלתי גם הרבה מחמאות על השמלה :-)
אהבתי: את הגימור הסופי של התיקנונים שנעשו. בנוסף, יש לה בחנות שמלות כלה וערב מדהימות שהיא עושה, גם בעיצוב אישי לא אהבתי: את זה שבפעם הראשונה שהגעתי אחרי שמסרתי את השמלה התיקונים לא נעשו טוב, ושבפעם השנייה נאלצתי לחכות כדי שהעבודה תעשה (במקום שהעבודה תעשה לפני ואגיע רק למדוד)