דף הבית   >   נותני השירות   >   בית דפוס צבעים אמיתיים בית דפוס בתל אביב   >   חוות דעת של berki

חוות דעת על בית דפוס צבעים אמיתיים בית דפוס בתל אביב

berki
כתבתי עוד חוות דעת אחת
מאכזב
על הפנים. להתרחק כמו מאש!!! חיכינו שעתיים וחצי בשביל כלום. איך שהגענו היה קבצן שעישן אל תוך המשרד. אחר כך הגיעו עוד אנשים כולל עובדים ועישנו אל תוך המשרד. אחרי שעתיים וחצי כשהגיעה מישהי שכביכול קבעה תור (בטלפון הם אומרים שאי אפשר לקבוע תור) הכניסו אותה עוד לפנינו אחרי שאנחנו מחכים שעתיים וחצי!!! עידן היה לא מנומס ואמר לנו לא לצעוק עליו (אחרי שעתיים וחצי שאנחנו מחכים לו) ושהוא לא מוכן לעבוד איתנו. וכל זה כי ביקשנו ממנו לא לקבל את הבחורה שנדחפה בתור. הבחורה קבעה תור (כביכול) ועוד אמרה שאיחרה לו. היה בחור שההזמנה יצאה לו בצבעים של הלוויה ולא חתונה ודרשו ממנו לשלם עוד. היה בחור שהגיע עם ספרים שהודפסו עם שגיאות וטעויות. על הזול הזה משלמים ביוקר יוקר. חנות אחרת אמרו לנו שהם מקבלים המון לקוחות לא מרוצים של צבעים אמיתיים והם לא מופתעים מהיחס והשירות. להתרחק להתרחק. לבוא עם ידיעה שיש מצב שבסניף לוינסקי תחכו בערך שלוש שעות לפחות לפגוש גרפיקאי....
אהבתי: אותם הרגעים הקטנים שלא עישנו לתוך המשרד. שבזמן שחיכינו כל כך הרבה החבר הביא לנו סנדביצ'ים כדי להעביר את הזמן שהמתנו לשווא.
לא אהבתי: הכל. המזכירה שמדברת על היום עם אמא שלה ולא עונה לשיחות טלפון, המחיר שעלה אחרי שהמזכירה הזו הופיעה (אה, סליחה, טעות, זה עוד חמישים שקלים בלי מעמ), את עידן שלא יודע מה זה תור ומקבל לקוחות בלי להתחשב באחרים, את העובדה שהם עושים מחירים לחברים של חברים ובלי בושה אומרים לגרפיקאי "אל תדאג, היא חברה, יהיה לה מחיר טוב" אבל לנו הם העלו את המחיר, הסביבה- תחנה מרכזית תל אביב, על הפנים לא נעים ואין חניה.
מחיר: 450
הערות לגבי המחיר: ללא מעמ