דף הבית   >   נותני השירות   >   מרינדה   >   חוות דעת של maayankrispel

חוות דעת על מרינדה

maayankrispel
התחתנו בגן אירועים כחול וירוק ב-13.6.13 ועל האוכל ניצחו מרינדה! הגענו אליהם בהמלצת הגן ואחרי שביטלנו קייטרינג אחר . קבענו טעימות למרות שטעמנו את האוכל (בעיקר את הבופה) בכל ביקור בגן. הטעימות נעשו באולם RED בקומה העליונה, ערכו לנו שולחן מסודר והצמידו לנו מלצרית. התחלנו לטעום את האוכל שהוגש, קיבלנו תפריט לסמן עליו מה אהבנו ומה פחות, כל מנה שהוגשה הוסברה ופורטה ע"י המלצרית. דורון הגיע אלינו קצת אחרי שהתחלנו לטעום ודיבר איתנו על גודל האירוע, סגנון הגשה (ביקשנו הגשה מרכזית לשולחן), מנות עיקריות, מסתובבים, עמדות, סלטים, סידורי שולחן ודברים שהיו לנו חשובים מאוד. דורון הקשיב לכל בקשה ונתן לנו מענה מה אפשרי לעשות ומה לא, בכמה דברים הוא בא לקראתנו ורצה שנצא מרוצים מהפגישה. במהלך כל הטעימות האוכל שהוגש היה מעולה, הבשר היה מדהים, הסלטים היו מטובלים בטוב טעם, מנות הפתיחה היו טעימות מאוד, כל האוכל הוגש בצורה אסתטית. לאחר המפגש היו לנו עדיין דברים לא סגורים עשינו רשימה ושוב דיברנו עם דורון שהקשיב לכל בקשה שלנו עד שנגיע לעמק השווה. סגרנו בידיעה שאנחנו בידיים טובות מכיוון שגם לפני שנפגשנו איתו וגם אחרי היינו בגן מספר לא מבוטל של פעמיים ובכל פעם יצאנו מרוצים מאוד מהאוכל, תמיד הייתה עקביות!! שבוע לפני האירוע הגענו לסגירת תפריט, רצינו לטעום דברים נוספים שלא יצא לנו לטעום בטעימות הראשונות, מבחינת סלטים ותוספות דורון ארגן לנו בכחול וירוק מקום לטעימות והצמיד לנו מלצרית שהגישה לנו בצורה אדיבה מאוד את המנות והסבירה על כל מנה. לאחר זמן מה דורון הצטרף אלינו לשלוחן ודיבר איתנו על לו"ז האירוע, כמות מוזמנים הצפויה להגיע (הוא בא לקראתנו עם הארכת זמן בנוגע לכמות סופית של מוזמנים שצפויים להגיע מכיוון שסבתי נפטרה), חידדנו לדורון דברים שהיו לנו חשובים מאוד למשל: שלא יהיה עשן מהמעשנות על כל הגן, הגשה מרכזית לשולחן נקבעה אחרי 30 דקות מרגע שבירת הכוס (חשוב בהגשה מרכזית לעמוד את הזמנים כי חותכים את הבשר מהמעשנת וצריך לדייק), הסלטים יוגשו לשלוחן יחד עם לחמים אחרי החופה, ביקשנו גם חומוס שיהיה על השולחן, פינוי מהיר של צלחות בעמדות הבופה (שלא יערמו צלחות ופסולת של מפיות בכל מיני פינות בגן), פוליש לסכו"ם (היינו באחד מהאירועים שהפוליש לא היה להיט ולכן הסבנו את תשומת ליבו לעניין). דורון הסביר לנו איך לעשות סידור שולחנות ואיך להכין את הטבלאות כך שהכול יהיה מסודר וברור ביום האירוע, נתן לנו פתקאות הושבה ונפרד מאיתנו לשלום. הדברים שפירטתי מקודם היו לנו מאוד מאוד חשובים כך שלא הסתפקנו באותה פגישה אלא גם ביצענו שיחת טלפון נוספת לדורון שיבין שהדברים הללו מאוד חשובים לנו ואין מקום לטעויות ביום האירוע, דורון הרגיע אותנו וביקש שנסמוך אליו עד הסוף ושכל הדברים הללו עוברים הלאה בתדרוך של המלצרים ביום האירוע. הגענו ליום האירוע והאוכל הוגש לחדר חתן וכלה שלנו, טעמנו את האוכל והיינו שקטים הוא היה טעים כמו תמיד וכראוי למרינדה! במהלך האירוע היינו ממש ב-היי אבל עדיין שמנו לב שהאוכל הוגש בדיוק לאחר 30 דקות לשולחנות הבשרים הוגשו במין מנגל סגור (נראה כמו טג'ין) כך שהבשר ישמור על החום שלו, אנחנו עשינו רק מנה עיקרית אחת שבה הוגש כל האוכל לשולחן זאת אומרת דגים, בשר, סלטים מולאו במידת הצורך, ותוספות (בנוגע לדגים ולבשר ביקשנו שתהיי עריכה כפולה מבחינת סכו"ם וצלחות). הקינוחים הוגשו גם לשולחנות ולרחבת ריקודים עד בלי די היו מדהימים, אף אחד לא האמין שקינוחים פרווה כל כך טעימים!! *** יש המשך למטה מפאת חוסר מקום...
אהבתי: תצוגת בשר מרהיבה עם המעשנות העשירה את אזור האוכל והעניקה לו מראה יוקרתי! כל דבר שביקשנו בוצע! אין מילים בפינו להודות לך דורון ולכל צוות המלצרים האלופים שעשו מלאכת קודש והעניקו לנו ולאורחים אירוע מהאגדות, אוכל ברמה גבוהה מאוד, תקתקנות, מסירות, אדיבות, אסתטיות כזו לא נראתה!! הפירוט שכל אורח שפירט לנו אחרי האירוע את החוויה שלו מהקייטרינג הייתה מטורפת!! במקרה שלנו כל החברים וכל האורחים לא הפסיקו רק לפרט, שמו לב לדברים הכי קטנים ולא האמינו שהאירוע יכול לתקתק ככה מבלי לפשל!! מרינדה אנחנו מוקירים לכם אלפי תודות על האירוע שעשיתם לנו!! אתם קייטרינג בחסד עליון!!!! כל מילה שאוסיף פשוט לא תתאר את האירוע שמרינדה עשו לנו!!! ממליצה עליהם בחום ובעיניים עצומות! מי שמחפש אירוע מושלם במלוא מובן המילה מרינדה הם הכתובת!! אלפי תודות על עצם קיומכם!! כל הרשימת מכולת שהכנו לו ליום האירוע בוצעה בקפידה! המלצרים מקבלים תדרוך מספר שעות לפני האירוע, האוכל מדהים בטעמו, הבשרים אליפות!! ללקק את האצבעות!!! כל האוכל מעולה, מושלם! משאיר טעם של עוד ועוד.... ממלאים את הבשר עד האורחים אומרים די!!!
לא אהבתי: ***שימו לב!!*** לא היה לי מקום בחוות דעת כללית אז זה ההמשך-ביקשנו מדורון פירות (אבטיח ומלונים) שהיו על הבר והוגשו לשולחנות. הקומפלימנטים והשבחים שקיבלנו על האוכל היו מטורפים, כל האנשים בלי יוצא מן הכלל לא הפסיקו להלל ולשבח את האוכל, האדיבות והשירות של המלצרים לא נתקלו בכזה דבר עד היום!! המלצרים היו תמיד בסביבה, שאלו מה להביא , מה חסר, כל אורח דאג לציין בשיחות של אחרי החתונה שלאיפה שהוא לא סובב את הראש הייתה מלצרית עם חיוך על הפנים ונכונות לשרת ולתת מכל הלב!!!האוכל היה שיח האירוע עד היום אוטוטו חודש לאחר החתונה! אנשים לא מפסיקים לשבח את מרינדה!! האוכל היה מעולה!! ללקק את האצבעות!!! דאגו לצייד את ההורים באוכל לאחר האירוע מכל הבא ליד!!! דורון דאג לכל הפרטים שהקפדנו עליהם. בתחילת האירוע היה קצת בלגן עם אורחים שאמרו שלא יגיעו דורון הגיע אלינו לחדר וישר סידר את הכל. לבסוף כולם ישר הושבו במקומות אף אחד לא המתין גם מי שלא היה נמצא ברשימה דאגו לו ישר. מרינדה עובדים בצורה מסודרת, יש הפרדה מוחלטת בין האזור התפעולי לאזור האירוע, הכל מתקתק כמו שעון שווייצרי משומן מאוד!!
מחיר: 230
הערות לגבי המחיר: כולל מע"מ, כולל בר, הגשה מרכז שולחן