לאחר סבב של 17 אולמות הגענו לערוגות הבושם ופשוט התאהבו במקום. המקום הוא שילוב מהמם בין כל מה שחיפשנו באירוע שלנו! גן עוצר נשימה שכל מי שנכנס פשוט נפעם ממנו, אולם קלאסי מהמם, בית הקפה וחדר היין מקסימים שמתאימים לאוכלוסיה היותר מבוגרת, והתחושה המסיבתית ברגע שמתחילים הריקודים.
טעימות - בין הדברים שאהבנו בערוגות הבושם זה שהם מתנים את החוזה בטעימות, דבר שנתן לנו שקט כי נושא האוכל מאוד קריטי לנו בייחוד שבן זוגי מתחום המסעדנות וגם בגלל שביטלנו אולם אחר בגלל שהאוכל היה מתחת לכל ביקורת. הטעימות התנהלו בצורה מאוד כיפיית, ונעימה, במשך שעתיים וחצי ולא נמשכו 5 שעות!, אנשי המכירות והבעלים של המקום הגישו לנו את האוכל ולא מלצרים, מבחינתינו זה מראה על רמה אחרת של שירות אישי! האוכל היה ברמה של מסעדת שף! והקינוחים פשוט להתמוגג מכל ביס ולא להאמין שזה פרווה!
עיצוב - נפגשנו עם דיקלה שהראתה לנו סגנונות שונים של עיצוב ועזרה לנו להפוך את האולם ליותר מהמם ממה שהוא והכל בהתאם לכיס שלנו.
מנהלי אירוע - בר וריצ'ארד שהיו איתנו כל ערב החתונה פשוט מקסימים, תיקתקו לנו את האירוע! ריצארד בן אדם מאוד נעים ומקסים, דאג לנו לכל דבר מהשנייה שהגענו לאולם, דאג שנאכל ונשתה, שלא יחסר לנו דבר, וידע להאיץ בנו שהיה צריך כי אין מה לעשות לא היינו מחוברים לזמנים כי האירוע פשוט טס לנו...ריצ'ארד דאג לנו להכל! הראה לנו לפני החופה איך להכנס ואיך לשם את ההינומה והיה פשוט מקסים ומרגיע כשהוא קלט שאני נורא לחוצה. פשוט נכס!
בחירת התפריט לאירוע - גיל ורחלי המליצו לנו מה יותר הולך ומה פחות מתוך ניסיון ועזרו לנו לבחור את התפריט לאירוע מושלם! וגם הקלו עלינו בבחירת הקינוחים ופשוט פינקו אותנו בכל הקינוחים של המקום!!!. היו לנו 6 עמדות בקבלת פנים! קיבלנו גם עמדת "אפטר פארטי" מתנה, בחרנו לקחת את עמדת "טוסט נקניק" ופשוט אנשים עפו על זה באירוע וכל כך נהנו! ופינקו אותנו בעמדת קאוות בכניסה ובבר שזה גם שידרג לנו את האירוע! המקום פשוט יודע לפנק ולשדרג את האירוע מאירוע מצויין לאירוע אדיר!!!
יום אחרי האירוע הגענו לסגור דברים אחרונים, הצוות של המקום (ברמנים ומלצרים) זיהו אותנו ופשוט אמרו לנו שהם כל כך נהנו באירוע שלנו, שזה היה מאוד כיף לשמוע! וגם גיל, רחלי ועודד אמרו לנו שהאירוע שלנו לא היה אירוע של 300 איש אלא של 400-500 איש לפחות עם כמות השמחה והאנשים שהיו על הרחבה.
בזכות ערוגות הבושם, האורחים שלנו פשוט לא מפסיקים להתקשר אלינו ולהגיד לנו תודה שהזמנו אותם לאירוע ושהם כל כך נהנו, שהמקום עוצר נשימה, שהאוכל טעים ברמות אחרות והשירות פשוט מקסים!
פשוט תודה ענקית על הכל!!!!!! אתם פשוט אנשים מדהימים!!!! יסמין ורן 30.6.13...
אהבתי: הכל!!!! לא אהבתי: אין מה לא לאהוב!