חיפשנו מקום לערוך בו את החתונה שלנו, שידענו שנרצה שתהיה אישית, שונה, קלילה וכזו שמשקפת את אישיותנו וטעמנו - ההיפך הגמור ממה שזכינו לחוות ב"תעשיית החתונות". למעשה, חיפשנו מקום לארח בו כמו בחצר הבית, רק שהחצר של ההורים לא מספיק גדולה.
למן הרגע הראשון שדרכנו בגן (וליתר דיוק לאחר שפגשנו את יקי ואת סידורי הפרחים המרהיבים של רונית) היה לנו ברור ששם אנחנו מתחתנים. זה המקום הראשון שראינו, והדבר הראשון שאמרנו אחד לשני אחרי החתונה היה: "זה לא היה יכול לקרות בשום מקום אחר".
ואכן, המקום המדהים הזה, והצוות שבראשו, השלימו באופן מדוייק אותנו ואת האופן שבו רצינו לחוות את החתונה ולארח. אישי (אנחנו לא מכירים גני אירועים שבהם הבעלים מעורבים עד כדי כך בעשיה, עד הפרט האחרון) טעים (האוכל טעים בסטנדרטים של מסעדה, לא של גן אירועים) ויפה (הגן המקסים והטעם המשובח של רונית פשוט מרגשים).
בנוסף, היות ושלומית מעצבת ורצינו להכניס הרבה אלמנטים קישוטיים לאירוע, היה אתגר מאוד גדול מבחינת התכנון והביצוע. אבל על אף הבקשות המיוחדות שהיו רבות, רונית לרגע לא איבדה סבלנות ועשתה מאמצים אדירים כדי לעזור לנו להוציא לפועל את האירוע בדיוק כפי שחלמנו אותו. אכן, התוצאה היתה מרהיבה.
החתונה שלנו נערכה בשישי אחה"צ (לאחר בדיקה התברר כי זה אחד המקומות הבודדים שמאפשר חתונה שננכנסת אל תוך השבת). בשעות הראשונות, כולל החופה והארוחה, עוד היה אור יום שאפשר לראות את יופיו של המקום. בשלב הריקודים כבר ירד החושך והמקום הואר בעשרות מנורות וגרלנדות צבעוניות וקיבל אופי חדש ואחר, מה שיצר עבורנו בעצם אירוע המורכב משני חלקים שונים. לאורך כל האירוע עידו, מנהל האירוע, דאג לנו ולאורחים והכל פשוט תקתק בצורה מדהימה.
אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות מהאורחים, שעדיין נרגשים מהאווירה היוצאת דופן, מהיופי של המקום, מהאוכל ומהאדיבות של הצוות.
בנוסף, המבוגרים העריכו במיוחד את העובדה שיכלו לשבת ולשוחח ולהינות מהערב מבלי שהמוסיקה ברחבת הריקודים הבריחה אותם הביתה, דבר שאנחנו כאנשים צעירים לא תמיד זוכרים להתחשב בו..
אז נכון, יש אולי מקומות מפוארים או מתוקתקים יותר מזה, אבל באמת שבדקנו ואין, פשוט אין, עוד מקום שבו אפשר להתחתן ככה. באווירה שהיא מצד אחד הכי קלילה שאפשר ומצד שני מבלי להתפשר על אף פרט קטן, באוכל, ברמת העיצוב ובשירות.