דף הבית   >   נותני השירות   >   כרמל יהלום איפור ושיער   >   חוות דעת של יעלי ושחר

חוות דעת על כרמל יהלום איפור ושיער

יעלי ושחר
אל כרמל יהלום הנפלאה הגעתי דרך המלצות בפורום חתונות בתפוז. חיפשתי מישהו שעושה גם איפור וגם שיער, ושיגיע אליי הביתה. ההמלצות החמות על כרמל בפורום בתפוז + ההמלצות הנדירות פה במיט4מיט (ציון 5 מושלם במעל 100 חוות דעת זה יוצא דופן) – גרמו לי להבין שאני לא צריכה לחפש יותר. היא היתה היחידה שפניתי אליה, וגם לא עשיתי אצלה ניסיון. סמכתי עליה בעיניים עצומות ואני מאושרת על הבחירה בה. הרבה חברות שאלו אותי לפני החתונה מה אני הולכת לעשות בשיער והתשובה שלי היתה "מה שכרמל תחליט ביום החתונה". זה השאיר הרבה פיות פעורים... אבל הייתי כלה קלה, ולקחתי אשת מקצוע – אז למה לדאוג?!

השארתי בידיה את הבחירה מה לעשות לי – ולא הפסקתי לקבל מחמאות על האיפור והשיער. שלחתי לה תמונות שלי עם השמלה והתכשיטים מבעוד מועד, וליום החתונה היא כבר הגיעה עם רעיון. למרות שכרמל התעקשה להגיע מוקדם כדי שיהיה מספיק זמן לניסוי וטעייה – לא היה צורך בניסיונות. התסרוקת הראשונה קלעה בול, והאיפור העדין היה פשוט יפיפה! האיפור והשיער נראו גם בשלוש לפנות בוקר כפי שהם נראו בתחילת הערב, וכשהגיעו התמונות מהחתונה היה לי כל כך כיף להסתכל על עצמי... היא הוציאה אותי באמת יפיפיה וזוהרת. אני מסתכלת על התמונות וזה הכל בזכותה (אפילו לא בזכות הצלם. באמת שרק היא).
אהבתי: באמת שאין לי מילים לתאר עד כמה הייתי מרוצה מהעבודה שלה, מהאישיות שלה ומהמחיר ההוגן. היא ידעה מה מתאים לי ומה הסגנון שלי מבלי שהייתי צריכה לכוון אותה.
מחיר: 1,000
הערות לגבי המחיר: ללא איפור ותסרוקת ניסיון