דף הבית   >   נותני השירות   >   זוג הפקות   >   חוות דעת של tamareyal

חוות דעת על זוג הפקות

tamareyal
מאכזב
ביזיון!!!!
לא הייתי ממליצה לאף אחד להתקרב לזוג הפקות ובעיקר לא לדודי.
לאחר ביקורות מעולות שזכינו לתת לכל אנשי המקצוע שעשו לנו את האירוע, לצערינו המזכרת שלנו מהאירוע היא הדבר הכי מצער שקרה לנו. אין ספק שנפלנו בפח.
הייתה לנו חתונה של 300 איש ורצינו צילום סטילס בלבד. התלבטנו רבות אם לקחת שני צלמים כיוון שבהתחלה היו ריקודים נפרדים. כמו כן הבהרנו שאנחנו לא ניפגש לפני החופה וביקשנו שבזמן החדר איחוד יבואו לצלם אותנו. בקשה אופיינית לזוגות שלא מתראים לפני חופה.
בפועל, אין לחתן תמונות בכלל עם צד הכלה ולחילופין לכלה עם צד החתן. מבחינת משפחה מורחבת הכוללת ביחד 5 זוגות דודים - אף אחד מהם לא צולם.
מתחת לחופה כשאמרו שבע ברכות לא צילמו את כל מי שברך (תזכורת- היו שני צלמים). בזמן שהיינו בחדר האיחוד שכחו לבא לצלם אותנו ורק כשמנהל האירוע בא לראות למה עוד לא יצאנו הוא מצא אותנו מדברים עם אנשים מחוץ לחדר ואמרנו לו שהצלם עוד לא הגיע. התחתנו בגן מדהים (ארץ קדם) ולא היו חסרים לוקיישנים לצילום ובכל זאת דודי תיקתק לנו כמה תמונות באותו לוקיישן שההבדל היחיד הוא העמידה/ ישיבה.
נאמר לנו שבזמן הזה הם צילמו את האורחים (שני הצלמים...). בפועל מתוך 300 אורחים צולמו אולי חצי מהם וגם כפורטרטים ולא כשולחנות. האבסורד הוא שדווקא בני המשפחה כגון הדודים ובני הדודים לא מופיעים שם ובכלל לא מופיעים לנו בתמונות. ובאופן כללי כשרוצים לפתח תמונות של חתונה לא מפתחים פורטרט של כל אדם בנפרד אלא מפתחים לרוב כקבוצות אם בישיבה ואם בעמידה. במשך ה40 דקות שהיינו בחדר איחוד הם יכלו להספיק גם לאכול משהו וגם לברר לפחות מול המשפחות שלנו מי חשוב לצלם ולעשות את זה. ואת זה אני אומרת מנסיון שלי כצלמת אירועים שצילמה כבר חתונות בחייה.
בהמשך התמונות של הריקודים יצאו נוראיות בעיקר מבחינת תאורה. לטענתם התאורה במקום לא היתה טובה.
תירוץ כמו התירוץ הנ"ל מתאים למישהו שמצלם פעם ראשונה אירוע. צלם עם רזומה אמור להיות ערוך ב100% לכל סוג תאורה שיהיה במקום שאליו יגיע. בשביל זה מזמינים צלמים ולא חובבנים.
הדבר גרם לכך שהסיבה שבשבילה שילמנו על עוד צלם היתה מיותרת לחלוטין כי התמונות מרחבת הנשים בעיקר לא יצאו ראויות לפיתוח בעיקר לא התמונות בהן הכלה מצולמת עם אמא שלה ומשפחתה.
בפועל התמונות הטובות מהחתונה הם תמונות של פורטרטים. ברגע של ניסיון לצלם קבוצת אנשים או ריקודים זה נראה זוועה. גם מבחינת תאורה וגם מבחינת קומפוזיציה.
הם הביאו כמות מטורפת של תמונות (כ3000 אולי יותר) לבחור מתוכם כ 260 תמונות. רוב התמונות היו כל כך גרועות שבאופן עצמאי עשינו להם פוטושופ ובנוסף דגמנו תמונות מוידאו שחבר עשה כדי שיהיו לנו תמונות כמו למשל של השבע ברכות או הכניסה שלנו לחדר איחוד.
בסופו של דבר כאשר הסברנו והראינו את הסיבות שבגללם אנחנו לא מרוצים במקום לקבל אמפתיה ושירות לקוחות אנושי חטפנו התקפה והאשמות ותירוצים עלובים שאת חלקם כאמור כתבנו לעיל.
בסופו של דבר ערכנו באופן עצמאי בפוטושופ את התמונות כדי שיצא מזה משהו נורמלי בסוף לאלבום הדיגיטלי.
גם את העיצוב הגרפי של האלבום עשינו לבד לאחר שהיינו מאוד לא מרוצים מהגרפיקה שלפי דעתינו עשתה אותה מישהי חובבנית ולא מקצועית.
חומר הגלם שבידינו הוא ההוכחה הכי אמיתית למה הצילום שלהם היה שווה ומי שיבקש לראות בשמחה נביא לו לראות.
אהבתי: שום דבר!!!!!דודי אולי יודע לשווק את עצמו ולהיות איש מכירות.ברגע שהכסף אצלו בכיס (ולצערנו שילמנו הכל מיד בתום האירוע)הוא שוכח מה זה שירות ללקוח ולא רואה ממטר.
לא אהבתי: יחס גועלי.והרשימה כל כך ארוכה שמי שמתלבט מומלץ שיקרא את כל מה שכתבנו למעלה.היינו יכולים גם עליה להוסיף אבל זה נראה מספיק...
מחיר: 4,700
הערות לגבי המחיר: 4000 סטילס בלבד+ 700 לצלם נוסף