תחילה, אני רוצה לציין שאין לי ספק שמתי בוקר מאפר ומעצב שיער ברמה גבוהה.
השיער היה יפה- אך לא מה שסגרתי איתו ולדעתי גם לא ממש התאים לי.
אני סגרתי איתו על אסוף מרושל עם אופציה לתסרוקת שניה חצי אסוף, ובסוף היה שיער אסוף לא מרושל עם אופציה לחצי אסוף אחרי שכנועים רבים שהסברתי לו שזה חשוב לי. היה מאוד קשה לנהל איתו דיון על מה אני רוצה ביום החתונה, הוא פשוט עבד ולא היה על מה לדבר.
לגבי האיפור- יצא יפה מאוד, מאפר גם ממש מהר. אך הרגשתי מעט זלזול במהירות... וזה גם בא לידי ביטוי.
יש לי עור שומני, ובתמונות ממש נצצתי. בדר"כ מאפרים שמים לי יותר פודרה או איפור עמיד.
לגבי הגבות- הדגשתי בפניו (וזה הדבר היחיד שאמרתי לו בו את דעתי) שזה הכי חשוב לי. בתמונות ראיתי שהוא כלל לא מילא את הגבות ויש ממש חורים קטנים (אני בעצמי בבית שמה עפרון שחור ואף פעם לא רואים), אפילו בתמונות בהן עוד הייתי אצלו במספרה רואים את זה. הגבות היו יפות, אl בתמונות מקרוב רואים שחסר להן צבע, ויש חורים לבנים.
מאוד מאכזב שביום החתונה שלי איש המקצוע לא מתרכז בדקויות הקטנות האלו.
בנוסף, אלי הוא היה מאוד נחמד וחייכן אך למלוות שלי הוא לא היה נעים, ולאחותי שגם עשתה אצלו איפור ושיער.
האיפור והשיער לא זזו ממקומם ולא השתנו עד שהגענו לאולם, גם אחרי יום צילומים. (ומה שהיה לא טוב נשאר לא טוב ולא החמיר).
באולם, בערך בשעה 8 המלווה שלי רואה שהשיער זז, ושרואים את הספוג שהוא שם כדי ליצור צורה נפוחה.
זה היה מאוד מלחיץ, ולא ידענו מה לעשות, גם לא ציידו אותנו בסיכות למקרה חירום.
הכי עצבן אותי זה שכשהייתי אצלו בסטודיו אני ביקשתי ממנו לשים ספוג שחור או חום ולא ספוג בלונדיני!?!
מאחר ולי יש שיער חום כהה, ואפילו בבית יש לי ספוג כזה שעולה 7 שקל... אבל בלונדיני זה סיכון.
הוא ביקש מהעוזרת שלו, היא לא הביאה לו, לא יודעת למה אולי לא היה. בכל מקרה אני כבר שכחתי וגם לא רציתי לריב איתו... כי ראיתי שהוא קצת עצבני גם ככה.
הם כבר לא ענו לטלפון, והתקשרתי למעצבת שמלה שהמליצה לי עליו. היא התקשרה אליו והוא אמר שמישהו יוכל להגיע מחיפה לסדר לי את השיער רק בסביבות השעה 9.... ושאני אשמה שהשיער מתפרק כי אני רציתי תסרוקת שניה והוא המליץ שלא יהיה לי יפה.
למזלי, אחותי (שהיתה ממש שבורה מהיחס של מתי כלפיה באותו יום) היקרה הוציאה מהתיק שלה סיכה לשיער והסתירה את הספוג הבלונדיני.
מזל שעשיתי תסרוקת שניה... היא היתה הרבה יותר יפה ומיוחדת מהראשונה, ויותר מתאימה לריקודים.
נורא פחדתי בהתחלה שיפרקו לי את השיער האסוף לתסרוקת השניה, זאת מרוב שהייתי מאוכזבת... פחדתי שזה יהיה לא בסדר, אך למזלי התסרוקת השניה התגלתה כנחמה גדולה... והיתה עדינה ומקסימה... השיער היה חצי אסוף וגלש יפה.
לסיכום, אין ספק שהוא מוכשר, אבל שירות זה חלק מאוד חשוב אצל אדם הנותן שירות (כשמו כן הוא).
האיפור היה יפה מאוד - לא היה מושלם, היו חסרים הטאצים האחרונים של מילוי גבות ושהעור לא יזהר בתמונות (יש מאפרים שמציידים את הכלה בפודרה...).
השיער- היה יפה ולא מושלם, לא מה שסגרתי, וגם התפרק.
היחס- מאכזב ביותר...
לידע כללי, אני רוצה לציין שלא התאכזבתי מאף נותן שירות אחר בחתונה שלי... ואני נוהגת לרשום חוות דעת חיוביות. לצערי, במקרה הזה הייתי חייבת לשפוך את שהיה בליבי......