הגענו אליהם בלי לדעת יותר מידי מה הם עושים ומה זה חוסך לנו. חיפשנו משהו קצת שונה, שלא מאפיין סתם חתונה רגילה והם פשוט הבינו את הראש שלנו וזרמו איתנו בהכל. נפגשנו עם עמית ובאותו יום כבר מצאנו מקום שמתאים לנו לתקציב ולאופי. בהמשך השבוע נוצרה בעיה עם המקום, אנחנו היינו מבואסים וממשלא ידענו למה לצפות אבל עמית עם החיוך והרוגע שלו ידע להגיד את הדברים הנכונים באותו רגע. תוך יומיים הם הראו לנו מקום אחר, בתחילה המקום היה יקר מאוד אבל התאהבנו בו ממבט ראשון.
עמית עם הצוות המובחר שלו עשה בשבילנו שמיניות באווויר ובסוף הוריד לנו את המחיר לתקציב שיכלנו. ואכן לאחר יומייים סגרנו מקום הרבה יותר טוב שאהבנו והיינו שלמים איתו.
אורטל המפיקה- הבינה שאין לנו כח לשטיות, שהזמן שלנו מוגבל ואנחנו ממש לא בקטע של להתרוצץ, הבינה את הראש והתאימה לנו ספקים מדויקים!! (ממש מדויקים). תוך חצי שעה סגרנו די ג'י וצלם (כפיר על ואסף מור9- וזו הייתה ההחלטה הכי נכונה שיש.
לאורך כל הדרך הם היו שם, התקשרו, שאלו שאלות והתעיינו איך הכל הולך לנו. בתור אחת שאין לה זמן מיותר, הם פשוט הקלו עליי את משימת החתונה בהרבה והפכו אותה להכי כיפית שיש.
הרבה חברות שלי אמרו לפני החתונה שזה כאב ראש וכאלו, אניפגשתי את זה רק בסידור שולחנות:) בקיצור- אם היה יותר חמש כוכבים הם לגמרי היו מקבלים!!!...
אהבתי: הכל!!!! מחיר: 95,000 הערות לגבי המחיר: כולל- 300 מנות ב"מערה" (גן אירועים בבית גוברין, צלם, די ג'י