דף הבית   >   נותני השירות   >   לימון ארועים   >   חוות דעת של shimrit1111

חוות דעת על לימון ארועים

shimrit1111
טוב
התחתנתי באולם הגדול בחודש מאי, אני חייבת לציין שהארוע תוקתק ברמה הגבוהה ביותר (תודות למנהל האירוע רותם), האוכל היה מצויין ( לפי חוות הדעת שהאורחים העבירו לנו), האקוסטיקה מצויינת (אנשים שלא רקדו יכלו לדבר ביניהם),

אך עד יום החתונה לא הייתי רגועה (ואני לא מהטיפוסים הלחוצים).. זה התחיל בזה שאת החוזה סגרנו עם אלון (שהיה באמת מקסים וקשוב) ומיד אחריי החתימה החליפו לנו לאיש קשר חדש,יקיר מפיק האירוע, אשר כבר בפגישה הראשונה איתו הראה חוסר סבלנות אלינו (אולי בגלל השעה המאוחרת. אבל זה אינו תירוץ, אנחנו משלמים המון בכדי לקבל שירות טוב) פתאום הנפיץ לנו דברים חדשים כמו שמעצבת האולם צריכה להוציא ביטוח צד ג', אין ספק שזה מובן לי למה, אך למה לא אמרו את הדברים האלו מראש לפני החתימה על החוזה? (יש לציין שמי שעיצבה לנו את האולם זאת אחותי שאינה מעצבת במקצועה), צריך להעביר רשימה סופית של מוזמנים 48 שעות מראש, אך לאחר וויכוח קל הסכים שנעביר 24 שעות מראש ובסוף הסכים לנו לעשות שינויים ברשימה עד 21:00 בערב יום לפני, ואפילו זיכה אותנו בלי בעיה על האנשים שהורדנו ברגע האחרון (ועל זה אני אומרת תודה), אבל השאלה היא למה צריך להתווכח על כל דבר? הרי בסופו של דבר אישרו לנו את מה שרצינו. לסיכום, בפגישה הראשונה עם יקיר הוא היה חסר סבלנות, אך בהמשך הוא שינה במקצת את היחס שלו.

בסופו של דבר נהננו מאוד בחתונה וקיבלנו המון מחמאות על האוכל, האקוסטיקה ובכלל על האווירה שהייתה במקום.
אני שמחה שבחרנו בלימון..
אהבתי: אקוסטיקה מצויינתאוכל מצויין (קיבלנו המון מחמאות)רותם מנהל הארוע שדאג שהכל בסדר ועשה כל מה שביקשנו בחיוך.מחיר סביר לחלוטין
לא אהבתי: אחרי שחתמנו עם אלון איש המכירות על חוזה החליפו לנו לאיש קשר חדש (יקיר)יקיר מפיק הארועים בפגישה הראשונה איתנו היה חסר סבלנות ונתן הרגשה לא נעימהאי אפשר לעשות רזרבה בתוך השולחנות עצמם (הסכימו לנו לעשות ל3 אנשים, אך זה לא מספיק)האולם לא מאפשר להכניס לבר יותר מ-6 בקבוקים (דבר אשר גרם לנו להביא בר חוץ, למרות שאני שמחה שבחרנו לקחת את הבר בסוף)
מחיר: 220
הערות לגבי המחיר: לא כולל תאורה והגברה (7000שקל) לא כולל מסכים (1000 שקל) ולא כולל טיפ למלצרים (60 שקל לשולחן)
לימון ארועים