דף הבית   >   נותני השירות   >   ויה בית לארועים בלב הפרדסים   >   חוות דעת של tamram

חוות דעת על ויה בית לארועים בלב הפרדסים

tamram
מושלם, פשוט מושלם!!! לא יכולנו לבחור מקום טוב יותר.
האולם מדהים, השירות מצויין והאוכל...עד היום אנחנו מקבלים מאנשים תגובות עליו.
הכל התחיל מהפגישה עם איציק גולן, בן אדם מקסים ומקצועי, היה קשוב לכל הבקשות שלנו, והיו הרבה...
עד הדקה התשעים היו לנו שינויים ותמיד איציק נתן פיתרון וגרם לנו להרגיש שהוא יעשה הכל כדי שנהיה מרוצים.

כשהגענו לאולם ביום של האירוע, הראשון שקיבל אותנו היה חיים מנהל האירוע. המשפט הראשון שהוא אמר לנו היה" זה היום שלכם, אל תדאגו לכלום, אני פה בשביל לדאוג להכל", וכך היה...
אין לי מילים לתאר אותו, מקצוען ברמות, דואג לכל הפרטים הכי קטנים שעושים את ההבדל, וכל זה עם יחס מעולה ,רואים שהוא אוהב את מה שהוא עושה, ועושה מהלב.
כבר שהיגענו לחדר, חיים דאג להביא לנו אוכל, שתייה, כיסוי כדי שהשמלה לא תתלכלך מהאוכל. כל בקשה, קטנה או גדולה נפלה על אוזן קשבת.
כל האירוע התנהל בצורה מושלמת, הכל כמו שצריך להיות, בלי הפתעות ובלי פיקשושים. כל היום הזה מלחיץ גם ככה, וכיף היה להרגיש שאנחנו לא צריכים לדאוג לכלום, ושהכל מתנהל כמו שצריך, כל מה שנשאר לנו זה להנות.
השירות של המלצרים היה מעולה, הברמנים כל הזמן דאגו לצאת לרחבה עם צ'ייסרים ולהשקות את כולם, היו כמה בקשות מיוחדות של האורחים, והכל נעשה בצורה הטובה ביותר.
אחרי החתונה, ההורים ואנחנו קיבלנו המון תגובות על האירוע, כולם החמיאו לנו על המקום, האוכל, השירות. אנשים אמרו שמזמן הם לא נהנו כ"כ בחתונה.
המחיר היה קצת יקר, אבל אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. והיה שווה כל שקל.
תוספת תאורה הגברה ומסכים 13,000
תוספת בר תוצרת חוץ 17-26 תלוי באלכוהול
האולם יפה כמו שהוא כך שאין כ"כ צורך בעיצוב נוסף, אנחנו הוספנו דברים מאוד מינימליסטים מרויטל, המעצבת של המקום ב-2,600.
אהבתי: הכל הכל הכל...המקום המדהים, האוכל המ-ע-ו-ל-ה, השירות של כל האנשים והניהול שהיה פשוט מדהים.
לא אהבתי: כלום
מחיר: 265