אם אתם עומדים להתחתן חובה חובה שתקראו את חוות הדעת הזאת!
התחתנו בגאיה במאי 2013 והיה פשוט מדהים! נתחיל בזה שראינו הרבה גני אירועים לפני שסגרנו בגאיה, אבל ברגע שהגענו לשם לא היה לנו ספק שזה המקום שבו נתחתן.
תחילה נפגשנו עם מנהלת המכירות מאיה המקסימה, שהייתה קדימון מדויק לאדיבות, לנועם ולנכונות של שאר הצוות. כשראינו את המקום ממש התאהבנו!!! הגן פשוט מקסים מטופח, ירוק פסטורלי וקסום, והאולם: מהמם, משופץ, חדיש, מפואר אבל לא מצועצע.
אחרי הסיור נפגשנו עם רמי המנכ"ל של המקום. מדובר באדם יחיד מסוגו (תיווכחו לדעת שהאנשים נותני השירות הם מה שיהפכו את אירגון החתונה שלכם מסיוט לחוויה מהנה וקלילה), דיבר איתנו בגובה העיניים, בלי התנשאות ובאמת רצה לעזור ולסייע לנו בכל מה שנצטרך. באמת שרמי היה על תקן המרגיע הלאומי שלנו לכל אורך הדרך. בדיון על המחיר לא התקטננו איתנו על שום דבר (כפי שעשו במקומות אחרים), באמת שהלכו לקראתנו בכל דבר (שעת הסיום, האלכוהול, המנות.. הכל!!!), לא היתה לרגע הרגשה שמנסים לעשות עלינו רווח.
ביום החתונה כשהגענו, נפעמנו מהיופי שבו היו מעוצבים הגן והאולם, אירית המעצבת עשתה עבודה מדהימה!!! התאורה והמסכים ברמה גבוהה מאד גרמו לכל האירוע להראות כמו חלום שנתלש מהדמיון!
קבלת הפנים היתה מפוארת ומלאה בכל טוב! לא הפסקנו לקבל מחמאות על האוכל!! כמה היה טעים ובשפע! וכמה המלצרים היו נחמדים ואדיבים. השולחנות היו מלאים בכל טוב, לרגע לא הייתה תחושה שחסר משהו.
לירון מנהל האירוע היה מקסים, וגרם לכך שיכולנו באמת להנות מהחתונה ולא להתעסק בעיניני אדמיניסטרציה כאלה ואחרים, דאג לה-כ-ל! הצוות היה מדהים, מקצועי ומיומן! המלצרים, מנהל האירוע, המארחות, המעצבת, אנשי התאורה וההגברה- פשוט כולם היו מדהימים!!!
הייתה לנו חתונה מושלמת! המציאות עלתה על כל החלומות שלנו! אחרי החתונה לא הפסקנו לקבל טלפונים מאנשים ששיבחו את האולם, את האוכל, את העיצוב ואת ההתנהלות הכללית של האירוע.
פשוט חלום! תודה לאל שסגרנו שם! אנחנו ממליצים בחום, תחסכו לעצמכם את הטיולים, קודם כל בקרו בגאיה תבינו מהי איכות ומהו יופי!