דף הבית   >   נותני השירות   >   אלינור טוביילם - מאפרת   >   חוות דעת של shakedariel

חוות דעת על אלינור טוביילם - מאפרת

shakedariel
אלינור פשוט מהממת! אני ובן זוגי סגרנו חבילה באיזיווד, והגענו לשלב בחירת השיער והאיפור. התחלתי להסתכל על עבודות של השותפים של איזווד, וישר התאהבתי בעבודות של אלינור. כשראיתי את הגיליון של איזיווד עם עבודה שלה ושל מיקי זייתוני- בכלל התלהבתי.מצד שני- חשבתי שאני מעדיפה להתארגן בסטודיו,ובדיוק אז אלינור גם הפסיקה לעבוד עם איזיווד, אז החלטתי לבדוק את מזלי אצל ספקים אחרים, ואפילו סגרתי כבר במקום אחר. העבודות של אלינור פשוט לא יצאו לי מהראש. לא הייתי שלמה והחלטתי לפגוש אותה בכל זאת.מהרגע שפגשתי אותה בסטודיו בדיזינגוף החלטתי שזה זה, וביטלתי את אלו שסגרתי איתם קודם. באתי אליה לאיפור ניסיון מאוחר יותר והתלהבתי אפילו יותר. אלינור פשוט מקסימה- זורמת, כייפית, ונותנת תחושה טובה.חוצמזה היא ידעה בדיוק לקרוא אותי ואת מה שאני רוצה בלי שאגיד יותר מדי- קלאסי, מצד שני מודגש וזוהר. תמיד נחמדה גם כשהתקשרתי אליה לפני, ושמחה לעזור ולהמליץ. היא זו שהפנתה אותי למיקי וגם על בחירה זו לא הצטערתי לרגע:)ביום עצמו היא הגיעה בדיוק בזמן שקבענו, שהיה מוקדם יחסית, ואף ישבה וחיכתה שאסיים את השיער. וכל הזמן חייכה, ולא נתנה לי לרגע הרגשה שמשהו לא בסדר למרות העיכוב.היא התחילה בלשים לי קרמים מדהימים על הפנים, אגב- אלינור מאיפה הם הגיעו? אני רוצה כאלה! ועשתה לי איפור מעושן, עדין ומצד שני בעל נוכחות. אני מתאפרת ביומיום והיה לי חשוב שבחתונה האיפור יהיה שונה,מורגש, אך לא מצועצע ומוגזם. האיפור ענה על כל הציפיות! וכמובן- גרף מחמאות רבות, וגרם לי להרגיש כמו כוכבת ליום אחד:)
ובארבע וחצי בבוקר, במלון, הסתכלתי במראה לאחר שעות של ריקודים, זיעה, צילומים בשוק הפשפשים... והאיפור לא זז מילימטר!

שקד ואריאל, 1.5.2013, ערוגות בשם
אהבתי: הכל, אלינור אין דברים כמוך!
מחיר: 1,300
הערות לגבי המחיר: כולל איפור ניסיון (שמהווה גם מקדמה)