דף הבית   >   נותני השירות   >   איתמר גבע   >   חוות דעת של חן ואודי

חוות דעת על איתמר גבע

חן ואודי
אחח, איתמר… מאיפה להתחיל? נתחיל מההתחלה. סגרנו על חתונת שישי בצהריים בנחלה בבית עובד, והתחלנו לחפש dj.
הגענו לאיתמר בהמלצה של dj אחר. בשיחה הטלפונית אמרנו שאין לנו מושג איך בוחרים dj, ואיתמר השיב שהוא מה-זה מבין לליבנו. קבענו פגישה.
לפגישה הגענו אחרי שעברנו על לא מעט מההמלצות באתר. כבר בתחילה שיבחנו את איתמר על מאות ההמלצות שטרח לכתוב לעצמו באתר. הוא ענה, בציניות, שזה באמת גוזל הרבה זמן. התחלנו להבין שנפלנו טוב.
הפגישה הייתה נהדרת, ולא בגללנו. אנחנו לא ידענו מה אנחנו רוצים, אבל ידענו שאנחנו רוצים משהו טיפה שונה מהרגיל. איתמר שאל, נבר, חפר ושוב שאל, והכל כדי להבין מה הסגנון שלנו.
המוטו שלו, שבגללו הלכנו איתו בסוף, היה שהכנה יסודית ומדוקדקת היא המפתח לאירוע מוצלח, ושלא נתפתה אחרי dj-אים שמהללים את יכולתם "להרגיש את הקהל". איתמר הבטיח שאחרי שנשב איתו כמה שעות טובות, תהיה בידיו רשימת שירים שבחרנו, שתוכל להספיק לשלושה אירועים, ומהם הוא ינגן בחתונה.
בסוף הפגישה נתן לנו שלל עצות מועילות לאירוע, בלי שום קשר למוסיקה עצמה (למשל, להרחיק את הצלמים כשהאורחים מתחילים להיפרד, כדי להימנע משעה וחצי של תמונות פרידה...).
מאחר שלא הרשינו לעצמנו לסגור עם ה-dj הראשון שפגשנו, המשכנו וראינו לא פחות מ-7 dj-אים אחרים, כדי שלא נצא בתחושה שחיפפנו. הסוף ברור, חזרנו לאיתמר, אחרי שהאחרים לא הותירו רושם רציני כמו שלו.
לאחר שסגרנו, כ-3 חודשים לפני החתונה, איתמר נתן לנו שיעורי בית, לאסוף שירים שמחים לקבלת הפנים. כך, מצאנו את עצמנו, כמעט בכל יום ויום, שואלים זה את זו אם השיר יתאים או לא יתאים. ממש מגניב.
פגישת המוסיקה, כ-3 שבועות לפני החתונה, הייתה אחד השלבים הכיפים בכל הליך ההכנה לחתונה, אם לא ה-. אחרי שסגרנו בתחילת הפגישה את שירי החופה, שבירת הכוס, והסלואו (תודות לאחלה הברקה של איתמר), התפנינו למלאכה האמיתית - 3 שעות של שניות ספורות מכל שיר, ואנחנו מסמנים כן או לא. איתמר לא ויתר, גם כשאנחנו היינו על סף תרדמת, ועד הרגע האחרון אסף עוד שירים. זה הוכיח את עצמו.
לבסוף, ביום החתונה הכל התחבר יחד. אמנם אנחנו הגענו באיחור קל לגן, אבל איתמר כבר מזמן התמקם בעמדתו, והמוסיקה שבחרנו יחד הייתה ברקע. איתמר בא להגיד שלום, לדווח שמבחינתו הכל טוב, ונתן תחושה שהכל מתקתק כמו שעון. והכל באמת תיקתק כמו שעון.
המסיבה עצמה הייתה סוף הדרך, שמחה מאין כמותה. הרחבה הייתה מלאה באנשים (למרות שהזהירו אותנו שחתונות צהריים הן באווירה רגועה יותר...), כל הזמן היינו בקשר עין עם איתמר וסימנו לו שהוא כוכב, ובסוף גם עלינו לעמדה והענקנו נשיקה במצח. היה טירוף אמיתי, מצחיק, עם הרבה אלמנטים מה-90's, לבקשתנו. נחסוך מכם את כל הקלישאות הרגילות - פשוט היה כיף גדול, עם אנרגיות אדירות.
בסוף האירוע קיבלנו מאיתמר במתנה את דיסק השירים שבחרנו, ובינתיים אנחנו לא מרפים ממנו (מהדיסק, לא מאיתמר. אולי גם מאיתמר...).
בקיצור, הילד ענק!
ממליצים בחום,
חן ואודי.
אהבתי: את היסודיות, את האישיות, את הכיף הגדול בפגישות ההכנה (כולל את העוגות והסוכריות הממכרות) ואת המקצועיות!המסיבה דיברה בעד עצמה - היה טירוף!
לא אהבתי: שזה כבר נגמר...
מחיר: 5,500
איתמר גבע