דף הבית   >   נותני השירות   >   בית בכפר בחוות קאסה דל סול   >   חוות דעת של natallica

חוות דעת על בית בכפר בחוות קאסה דל סול

natallica
כתבתי עוד חוות דעת אחת
ההתקשרות מולה רינה הייתה נפלאה! היא אישה חמה ואכפתית. כל בעיה שהייתה לנו, היא פתרה בזריזות. השירות היה מצויין, הערב היה מעולה וחברים ומשפחה עדיין משבחים את האולם והגן המהממים!...
אהבתי: את הדאגה לפרטים הקטנים. את יאירה המעצבת שדאגה שהכל יהיה פיקס במקום כפי שתכננו. ואת צוות המשרד עם האווירה החיובית.
לא אהבתי: את שחף. שחף הוא הבעלים של "בר אחר" חברה שמספקת את שירותי הבר לאולם. מתחילת הדרך הוא היה יהיר, חצוף, מתנשא וחסר איכפתיות. בכל שיחה שלנו איתו נתקלנו בהתנשאות שלו. הוא הציע מחירים בשמיים, לא היה קשוב, קטע אותנו פעם אחר פעם ובחתונה עצמה סיפק שירות בינוני מטה ואפילו לא היה מוכן להקשיב לפידבקים שליליים על ההתנהלות של הצוות שלו. אני אישית כלה רגועה וגם זוגי היה חתן רגוע, לכן שמנו את אירועי שחף וגישתו בצד. אך לכל חתן וכלה שקצת לחוצים, לא הייתי מציעה לבחור באדם עם גישה כזאת, ליום לחוץ שכזה. ובכללי הייתי מציעה לבחור בכל אחד מאלפי שירותי הבר בחוץ, שיודעים להתנהג בצורה אנושית.
מחיר: 170
הערות לגבי המחיר: התחתנו בספירת העומר המחיר מתייחס למנה