מהרגע הראשון שהגענו למקום התאהבתי בו. הגן מרהיב ביופיו ומשתרע על שטח ענק, האולם מרשים ביותר.. ולגבי החדר חתן-כלה.. בשמחה הייתי עוברת לתוכו.. :) אחרי שיחה קצרה עם עודד ורואי הבנו שזה המקום שאנחנו רוצים להתחתן בו. מאותו רגע והלאה, רואי היה שם בשבילנו, ליווה אותנו, עזר לנו ייעץ לנו ותמך בנו עם אין סוף סבלנות ותודעת שירות - כולל להיפגש איתנו בביתו כדי לספק לנו מפות הגעה לאירוע! בנוסף הוא זה שנתן לנו המלצה על הדיג'י נתי ניב, שיחד עם המקום עזרה לנו ליצור ערב בלתי נשכח! עוד במהלך ההכנות, המקום "צייד" אותנו בתוכנה נפלאה שנקראת iplan, שעזרה לנו לנהל את ההזמנות של האורחים והקלה עלינו מאוד! מומלץ ביותר!!! החתונה הייתה ב22.4.13, ולמרות שמדובר בדרך כלל בתקופה נוחה מבחינת מזג אוויר, אנחנו "בורכנו" בלילה קריר משהו.. ורואי המקסים הציע לעשות את הקבלת פנים חצי בפנים וחצי בחוץ - מה שהתברר כהצעה מצוינת.. כך האורחים יכלו ליהנות מהיופי של הגן וגם להיכנס פנימה למי שהיה קצת קריר מידי... במהלך הערב הכל תקתק כמו שעון, לא הפסקנו לשמוע מחמאות על המקום: האוכל שהיה פשוט ברמה של מסעדת גורמה - וכל מה שמסביבו - כמות הדוכנים, ושפע האוכל והשרות המצוין של העובדים. הבר היה ברמה מאוד גבוהה, למרות שלא שדרגנו מהרמה הבסיסית. ריצ'ארד המהמם שתפקידו היה לדאוג לכל צורכי החתן והכלה והכנתנו לטקס החופה.. עשה את עבודתו בצורה מדהימה והכניס סדר ורוגע למצב מלחיץ... בר מנהל האירוע עשה את עבודתו נאמנה - ובעיקר גרם לנו לתחושה שאין מה לדאוג - וכך באמת היה.
בינתיים עבר שבוע והטלפונים לא מפסיקים להגיע... כולם משבחים אותנו על הבחירה במקום ולא מפסיקים להתפעל!!...
אהבתי: 1. האוכל!! ואוו! האוכל פשוט מעולה...כל הארגון מסביב היה מושלם... בהתחלה קצת דאגתי מקונספט ההגשה העצמית כי לא רציתי שאנשים יעמדו בתור הרבה זמן (מניסיון מחתונות אחרות) אבל בדיעבד לא הייתה שום סיבה לדאגה היו אינסוף דוכנים, שפע אוכל ואינסוף מחמאות!2. בית הקפה - לאולם מחובר חלל שמשמש כבית קפה לכל דבר - עם קינוחים וקפה כל הערב. מדובר בקונספט גאוני, כי הוא נותן לכל אותם אורחים (בדרך כלל מבוגרים יותר) שאינם נהנים מהמוזיקה החזקה, פתרון שבו הם יכולים לשבת בנועם וליהנות משיחה עם חברים בלי לצעוק ובלי לצאת החוצה לקור...3. ריצארד או ריצ'ארד! איזה כיף שהיית... כל כך עזרת לנו והרגעת אותנו. בזכותך הכל עבר חלק.. ועזרת לנו ליצור טקס חופה מקסים :)4. האולם מספק ללא תוספת מחיר שני מסכי ענק שמקרינים קליפים כל הערב בתאום עם המוזיקה של הד'ג'יי - משהו באמת מיוחד שפשוט הקפיץ את כל האורחים.5. ושוב רואי ועודד - תודה על הכל! אתם פשוט מקסימים ועזרתם לנו ליצור ערב בלתי נשכח - גם בשבילנו וגם בשביל האורחים שלנו!! לא אהבתי: משהו קטן שבאמת לא תלוי בהם... לתוכנה iplan שמספק האולם יש חסרון אחד מבחינת ההושבה של האורחים: כל אורח שהושבת בתוכנה זה אורח שאתה מתחייב עליו מול האולם - אין אפשרות להפריד בין השניים, וכיוון שבערך 10% מבטלים ברגע האחרון, זה יוצר קצת בעיה וצריך להיות מאוד יצירתיים מבחינת ההושבה של האורחים כדי לא לשלם על מקומות מיותרים... הערות לגבי המחיר: בגלל שהתחתנו בספירת העומר ניהננו ממחיר נוח