התחתנו באפריל 2013, ורצינו חתונה קצת אחרת, חתונה טאפאסים בלי ארוחה גדולה. הגענו לאלי דרך הגן אירועים (ים כרמל המדהים) ומהרגע הראשון שישבנו איתו והסברנו לו מה אנחנו רוצים ואיך אנחנו רואים את האירוע הוא הבין אותנו וידע לכוון בדיוק למה שאנחנו רוצים. הוא הרכיב תפריט מיוחד בשבילנו, שהיה עשיר ומגוון ועלה על הדימיון הכי פרוע שהיה לנו. אלי היה המנטור שלנו לכל ארגון החתונה, הוא ליווה והדריך אותנו ואת ההורים גם בדברים שלא היו קשורים אליו, כמו הכנת רשימות האורחים. יום לפני האירוע היה צריך לעשות שינויים ולהכניס את האירוע פנימה, כי היה צפוי גשם, ואלי תמך ועזר והרגיע גם בזה. לבסוף, ביום האירוע, הכל זרם, תוקתק, האוכל היה מדהים ובשפע, והיה הרבה יותר ממה שתוכנן, אלי הוסיף מנות וקינוחים ופינק המון! קיבלנו המון מחמאות מהאורחים ומהמשפחה על האוכל ועל השירות - צוות המלצרים היה מקסים וחמוד, כל פעם שראינו אותם הם חייכו :) והתה בסוף היה הברקת המאה!! אי אפשר בלי כמה מילים על ליאור התותחית - שניהלה את האירוע ביד רמה, עיצבה במקוריות ובטוב טעם את השולחנות והדוכנים, דאגה שהכל יזרום ויהיה יפיפה!!
אהבתי: את התחושה שתמיד יש על מי לסמוך - אלי. את המקצועיות והחמימות ואת הנדיבות והמקוריות של אלי וליאור לא אהבתי: כלום