בסך הכל אני מאוד מרוצה מהשמלה שהיתה לי- מכל הבחינות: העיצוב, הנוחות, האיכות והמחיר. קניתי את השמלה במסגרת 'מכירת חיסול' של הקולקציה הישנה, והמחיר היה ממש מצויין, אבל גם השמלות 'הרגילות' במחירים טובים מאוד ביחס לשוק.
מה שבכ"ז טעון מעט שיפור לטעמי, קשור ליחס: קטי ושירן מאוד נחמדות אמנם, והפגישה הראשונה התקיימה אחר הצהריים כשלא היו לקוחות בכלל (עם קטי) והיתה מעולה- קטי היתה לגמרי איתי, עזרה לי מאוד בהתלבטות ובבחירה והיתה מקסימה (לא נתנה לי הרגשה לא טובה כשהתלבטתי, ועזרה לי לחשוב על רעיונות איך לשנות קצת את העיצוב של כל מיני שמלות כדי שיראה מתאים). אבל בפגישות הבאות הלו"ז בחנות היה צפוף הרבה יותר, והרגשתי קצת 'נזנחת' לפעמים. כששירן וקטי התפנו הן היו נחמדות ומקסימות כאמור, אך היו דקות מעטות שזה קרה. אני לא מאשימה אותן, הלוז באמת היה צפוף, והיו הרבה לקוחות שצריך היה להקדיש להן זמן ויחס- אך לדעתי לא צריך ולא הוגן לקבוע מראש לו"ז כה צפוף. כאמור, בסופו של דבר אני באמת מרוצה מהתוצר הסופי, אבל הפגישות לפעמים לא היו לגמרי נעימות מהסיבה הזו (יש לציין ששירן התנצלה על זה מאוד, אך עדיין נראה לי כדאי לדעת גם את זה לפני שמגיעים לשם; אני באמת מקווה שזו היתה תקופה יחסית עמוסה וזה לא תמיד ככה)....
אהבתי: את השמלה המקסימה והמחיר הסביר, שלא משאיר אותך עם חור בכיס וייסורי מצפון לא אהבתי: כאמור, העומס שפוגם מעט ביחס. הערות לגבי המחיר: (נראה לי לא רלוונטי, כאמור חלק ממכירת חיסול)