קודם כל, להתחתן אצל איציק אמיר זה אומר שאין לך דאגות כי הוא פשוט חושב על הכל. אני הגעתי אליו וכבר בפגישה הראשונה בחרתי שמלה! הוא דיבר איתי כמה דקות וישר קלט מי אני ומה הסגנון והביא לי את השמלה המושלמת! עצם זה שהוא הבין מי אני, הוא עשה לי את האיפור והשיער שהתאימו לי בדיוק. היחס האישי , החם והמחבק שהוא נתן לא רק לי אלא גם לאמא שלי ולחברתי הטובה היה מדהים.
במהלך יום הצילומים עצרו אותי אנשים ברחוב כדי לשאול מאיפה השמלה כי היא מהממת! ולכל אורך החתונה (ואחריה) אנשים לא הפסיקו להחמיא לשמלה , לאיפור ולשיער! הוא פשוט עשה הכל באופן מושלם.. ...
אהבתי: את היחס האישי והחם.עושה את ההבדל שהבנאדם שאיתו את מבלה את היום הכי מלחיץ בחיים הוא פשוט בנאדם מדהים.רגוע, שלו, מצחיק, חם , מרגיע ועושה את הכל בדיוק כמו שאת רוצה.הוא לא מקבל הרבה כלות במקביל מה שהופך את כל התהליך לאינטימי ולחוויה אישית שלך שבה כל תשומת הלב מוקדשת לך.הוא ענה על כל השאלות שלנו לאורך התהליך (ולכלה יש המוווון שאלות) בצורה הכי מרגיעה שיש.הוא אפילו המליץ לי על נעליים, קוסמטיקאית, פנסיון לכלבים ובגדים לחתן. הוא פשוט חושב על כל הפרטים!היום הזה היה רגוע ומרגש באחת בסלון הכלות בזכותו ואין לי מספיק מילים להודות לו על כל היחס והתמיכה.ממליצה הכי בחום כדי שגם לכן יהיה בדיוק כמו שאתן רוצות..