דף הבית   >   נותני השירות   >   דיג'יי רונן לביא - Dj Ronen La-V   >   חוות דעת של galitdaab

חוות דעת על דיג'יי רונן לביא - Dj Ronen La-V

galitdaab
כתבתי עוד חוות דעת אחת
התחתנו בלוקא וחיפשנו DJ שימלא את המקום הענק הזה וירקיד את כולם.האורחים שלנו היו מכל קצוות הקשת והיה חשוב לנו DJ שיוכל לקרוא את הקהל ולשים מוזיקה שתרקיד את כולם.קבענו פגישה עם רונן וכבר בפגישה ראינו שהוא מקצועי מבין ויודע על מה הוא מדבר.קודם כל הוא בן אדם מדהים!! סבלני, מצחיק, רציני... כל מילה נוספת מיותרת!הוא ישב איתנו בסובלנות רבה, רשם, הקשיב והתייחס ברצינות לכל בקשה שהייתה לנו.בארוע פגשנו אותו ואז החלום התחיל...זה התחיל בקבלת פנים עם מוזיקה מאוד נעימה ומתאימה לאווירה ולאחר החופה התחיל הטירוף!המוזיקה הייתה פשוט מעולה! הרחבה הייתה מפוצצת כל הערב! מהשניה שנכנסנו לאולם ועד 2:00 בלילה (יש לציין שזו הייתה חתונה של אמצע שבוע)כולם רקדו! אפילו דודים שלא האמנו שיקומו מהכיסא, ילדים קטנים וסבתות שפיזזו על הרחבה בהתלהבות!המוזיקה הייתה מדהימה והוא לא פספס אף שיר שביקשנו. גם לקראת סוף החתונה היה לו חשוב ששירים שביקשנו במיוחד יושמעו ולא יתפספסו והוא עשה את זה בצורה מושלמת!התגובות שקיבלנו לא איחרו לבוא.אנשים היללו את ה- DJ המדהים הזה. כולם שאלו וביקשו טלפונים ואמרו שהם עוד לא היו בחתונה כזו שמחה ושזו ללא ספק הייתה אחת החתונות המדהימות!רונן, תודה רבה על הכל! על ערב מושלם ובלתי נשכח, אפילו בחלומות שלנו לא חשבנו שזה יכול באמת להתגשם במציאות.גרמת לנו לערב מדהים, ערב שייזכר אצל אנשים רבים!היה לנו תענוג לעבוד איתך, אתה בן אדם מדהים מהאנשים שבאמת קשה למצוא בימיינו ואנחנו מודים על כך שיצא לנו להכיר אותך!ללא ספק נמליץ בחום לכל מי שישאל אותנו ואנחנו מקווים שאנשים שיקראו את זה יבינו שההצלחה של הערב נמצאת להם ממש מתחת לעיניים.אז שוב פעם תודה רבה אתה מלך!!!אוהבים!גלית ורונן....
אהבתי: מקצועיות (היכולת לקרוא את הקהל ולגרום לכך שאיש לא ישב לרגע), אדיבות, סובלנות, יחס חם, לקיחה ברצינות של הבקשות המיוחדות, אמינות.
לא אהבתי: אין דבר כזה
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!