אומנם עבר זמן מה מאז החתונה שלי, אבל עדיין קשה לי להתנער מתחושת האכזבה שנתנו לי במקום. הגעתי לחנות לאחר שחיפשתי תכשיטים שיתאימו לשמלה שלי. בחנות יש המון תכשיטים מדהימים- על זה אין מה לדבר. ראיתי כמה דברים שמאוד מצאו חן בעיני, אך המחירים היו לא נמוכים במיוחד. מה ששכנע אותי בכל זאת לרכוש מסרקיה (מהממת) היתה האופציה שהעלו בפני שאוכל להחליפה לכל דבר אחר בחנות לאחר החתונה! בחרתי מסרקיה, אך שאלתי אם ניתן לצפותה במיוחד עבורי בזהב אדום כך שתתאים לשמלה. יעל היתה מקסימה, ולמרות שכל התהליך היה שבוע וחצי לפני החתונה דאגה שאקבל הכל בזמן.
הבעיה התחילה אחרי החתונה, כשהגעתי להחליף את המסרקיה, אז ציינה בפני המוכרת שהגעתי באיחור ושמסרקיה בהזמנה אישית לא ניתן להחליף. יעל לא דאגה לציין בפני את העובדה הזו לפני שרכשתי את המסרקיה, על אף שכן ציינה את זה כשנכנסתי לחנות. כמובן שלא ידעתי לגבי מגבלת זמן כי גם לא קיבלתי שום פתק החלפה עם המסרקיה. התחושה לי, שנפלתי בין הכסאות, ושיכלו לטפל במקרה שלי לפנים משורת הדין, כיוון שלא יידעו אותי בפרטים הללו.
עכשיו אני "תקועה" עם מסרקיה, יקרה במיוחד, שלא אלבש אותה לאף מקום אחר....
אהבתי: התכשיטים מדהימים לא אהבתי: חוסר התחשבות במקרה הפרטי שלי, שיכול לקרות לכל אחת אחרת. הערות לגבי המחיר: יקר