דף הבית   >   נותני השירות   >   עומרי גורן - שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של ישי ואלה

חוות דעת על עומרי גורן - שמלות כלה וערב

ישי ואלה
כתבתי עוד חוות דעת אחת
תפירת השמלה אצל עמרי המקסים הייתה אחת החוויות היפות ביותר שהיו לי בהכנות לחתונה.
מודה שלא הכי התחברתי בתמונות מהאתר וכמעט ודלגתי ואז חברתי היקרה לא ויתרה וטוב שכך!

עמרי הוא כישרון מהלך, אומן, והשמלות שלו הן הוט קוטור במלוא מובן המילה, אם את מחפשת שמלה כמו של כולן אז זה לא המקום מדובר בבחור שעושה שמלות בוטיק מיוחדות ומדהימות.
אני חושבת שמדדתי אצל עמרי את כל הקולקציה בערך, וכל שמלה הייתה יפה מהשנייה, נוחה ,זורמת, שמלה שנעים לך בתוכה ונעים לך עם איך שאת נראת בה או במילים אחרות מעולם לא ידעת שאת יכולה להראות ככ טוב בשמלה ככ מיוחדת.

ואי אפשר שלא לציין את האישיות של עמרי, הבחור מדהים, הורס!!! ככ"כ נעים, לא מציק וזורם לגמרי תוך שהוא נאמן לאומנות שלו, והשמלה לא ידעתי שאני יכולה להיות ככ יפה, ולקבל ככ הרבה מחמאות וטלפונים של מאיפה השמלה אני רוצה לשלוח את...

אהבתי: בשמלות שעמרי מעצב לובשים מתחת חזיה ותחתונים ולא כל מיני דברים מוזרים שאני באמת לא מבינה למה לעולל לעצמך... (אני מדברת על ניסיון לשים מחוך לכלה קטנה עם חזה גדול מאוד ולא משנה איך תסובבי את זה נוח זה לא (ככה גם בעניין תפירת החזיה בתוך השמלה, או בגד גוף).
לא אהבתי: ששכחתי להחזיר לו את הספר שהשאלתי מימנו...
הערות לגבי המחיר: קניתי שמלה במחיר נמוך מהשכרה ברוב המקומות
1.6K