אני לא נוהגת להגיב אף פעם בפורומים אבל החוויה הקשה שאני עברתי אצל אורטל שמר חייבת להישמע למען כלות עתידיות שחס וחלילה יעשו אצלה. שקרנית ונוכלת זו ההגדרה, מעצבת שמלת כלה היא לא. בפגישה הראשונה איתה היא לא הפסיקה לחלק הבטחות מחמאות וחיוכים אך לאחר שהכסף נמסר איפה השמלות ואיפה ההבטחות- פשוט רמאית. שמלת הכלה ממש לא בעיצוב אישי כפי שהיא מבטיחה ועל כך את משלמת, כלות נוספות מתחתנות באותו שמלת כלה בדיוק, הבד זול היא לא מוכנה לעשות תיקונים בכל מדי שקרים אבל למעשה האמת היא שהיא מבטיחה את אותה שמלה לכלה אחרת. אין בה שום טיפת מקצועיות פשוט הרסה לי את כל חווית החתונה היא הספק היחידי שהתאכזבתי ממנו, אין אפשרות לביטולים ושלא תמציא לכן שקרים - את הכסף היא יודעת לקחת אבל שירות היא לא נותנת. למזלי הרב מצאתי מעצב שהסכים לקבל אותי 3 שבועות לפני החתונה ויצא לי שמלה מדהימה בזכותו את השמלה שלה לא לקחתי ותודה לאל על כך, הבדים שלה זולים והעבודה שלה פשוט מזעזעת. כלות יקרות, אל תעשו את הטעות שאני עשיתי תבדקו טוב טוב לפני שאתן סוגרות משהו ותלכו רק על פי המלצות! אחרי שביטלתי אצלה, בדקתי עליה עוד ואין כלה אחת שהייתה מרוצה ממנה- אחת!!!
אהבתי: כלום!!! לא אהבתי: הכל! מחיר: 9,000