אל ברצי הגענו במקרה. כבר משיטוט באתר שלו אפשר לראות שלא מדובר בצלם "סטנדרטי", אלא אחד עם vision לגבי כל פריים. בעלי בהתחלה לא הבין בכלל למה צריך להשקיע בצלם, אך הצצה אחת באלבומים של ברצי שכנעה אותו שכדאי להשקיע :-) בנוסף, ואולי אפילו הכי חשוב - מדובר באדם מקסים ומצחיק שכיף להעביר איתו את היום החשוב הזה.
ביום האירוע ברצי הגיע ביחד עם יוסי, צלם הווידאו, אל מקום ההתארגנות שלנו ומיד החל במלאכה. ברצי הוא מאוד יצירתי והצליח להוציא תמונות מקסימות גם מהשדה שיש לנו ליד הבית וגם ממקומות אקזוטיים יותר כמו הקרקס בכפר הירוק, או חוף הצוק. בערב הצטרף לברצי צלם נוסף. במהלך האירוע הנוכחות של הצלמים הייתה כמעט בלתי מורגשת, אבל כשעברנו על התמונות ראינו שהם תפסו כל מיני רגעים ובכל מקום שקרה משהו, היה מישהו שיתפוס את הרגע הזה. יש לנו תמונות שבהם רואים את הצלם השני, אז אנחנו יודעים שהתמונה כוסתה מכל הכיוונים :) בתור אחת ששונאת שמצלמים אותה באירועים, אני חושבת שזאת אחת הגדולות של צלם - להיות נוכח אך בלתי מורגש. ואכן כך היה.
קיבלנו תמונות מהממות!!! עדיין לא התחלנו לבחור תמונות לאלבום, זאת מטלה כ"כ בלתי אפשרית... כמובן שטרם קיבלנו את האלבום והווידאו - אבל אנחנו סומכים על ברצי בעיניים עצומות....
אהבתי: את העובדה שברצי יודע להוציא את הטוב מכל אחד ובכל סיטואציה, מעולם לא נראינו כ"כ פוטוגניים :-)וכמובן, את היצירתיות.