בחרנו באולם אשכולית, את החופה ערכנו בקבלת פנים (שהייתה סגורה,כי חורף) הלכנו על טופ דוראן, כיוון הרגשנו שהמקום פשוט למדיי לא גרנדיוזי ומצועצע. המחיר גם שיחק תפקיד גדול (התלבטנו בין טופ דוראן לQ, בגלל המחיר ניתן להבין מי ניצח) לעיצוב משלמים בנפרד 3000 עיבוד בסיסי שאמור להספיק בהחלט. (אנחנו לא הוספנו כלום) ולד הוא המעצב, אדם מקסים בעל סבלנות. המחיר לא כולל טיפ מלצרים, אנחנו עשינו בופה, מאוד נהנו מזה. לטופ דוראן מטבח משלהם (מטבח מעולה!) נתנו לנו לעשות 2 טעימות. צריך לבקש בנפרד ליווי לאכול מהקבלת פנים. בקיצור, אנחנו ממליצים מכל הלב.
אהבתי: האוכל היה מעולה (כל פעם שאמרנו לאנשים שאנחנו מתחתנים שם, אמרו לנו שהאוכל במקום הזה סוף הדרך).המלצרים ממש חמודים (ברמה שלא ידעתי שיש כאלה)דורון מנהל האירוע הוא אלוף העולם- הכול טיקט בזכותו בדיוק כמו שבקשנו.מאפשרים לסגור את הרשימה הסופית של המוזמנים ערב לפני (אפילו ללא שעה מדויקת!) לא אהבתי: השף אורן הוא אדם דיי דוחה, תכלס לא היה מי יודע מה התנהלות מולו.לא אפשרו לנו להקרין קליף שהצלם עשה באותו יום, לא ברור למה, זה ביאס אותנו בדיוק 2 דק'. מחיר: 210 הערות לגבי המחיר: למנה ל220 איש. כל אדם נוסף מעל 220 170 שקל. כולל הגברה ותאורה.