יצא לי לראות עבודות של אריאל אצל חברים, הרבה לפני החתונה שלי - וכבר אז ידעתי שככה אני רוצה שאלבום החתונה שלי ייראה. כעבור 4 שנים ו-3 חתונות נוספות של חברים שאריאל צילם, הגיע תורנו לפנות אליו. למזלנו הרב הוא היה פנוי בתאריך שלנו. ( יש! )
שנה אחרי החתונה שלנו, והתמונות עדיין מצליחות להעלות בנו חיוך, ודמעה, והמון זיכרונות מאותו הערב. התמונות והווידאו באיכות מעולה, מקצועיים מאוד, ומראים פנים שונים של האירוע - את התמונות המשפחתיות ה"רשמיות", את השטויות שהחברים עשו, אותנו בשלל תמונות (כמובן) ,את הצילומים בחוץ לפני האירוע, את העיצוב באולם לפני שכל האורחים באו, ואת ההכנות, ואת הריקודים, ואת האוכל, וכולי וכולי. אין אורח שלא הופיע לפחות בשתי תמונות - ורובם בהרבה יותר.
ההתנהלות מול אריאל הייתה נעימה ומקצועית. החל בפגישה הראשונה וכלה במסירת התמונות, האלבומים וסרט הווידאו, הוא היה זמין מאוד לשאלות ולבקשות. רואים בתמונות ובווידאו שקיבלנו כמה הוא אוהב את מה שהוא עושה. ואנחנו גם....
אהבתי: הכל. לא אהבתי: המחיר. לא מהזולים, אבל בהחלט שווה כל אגורה. התמונות הן מה שנשאר מהערב הזה ולא יכלנו לקבל מזכרת טובה יותר. מחיר: 8,200 הערות לגבי המחיר: עבור תמונות, שני אלבומי כיסים, סרט ווידאו באיכות HD