נתחיל מהסוף: היה לנו ערב מדהים! לפעמים אנחנו עוברים באיילון ליד ה-BAU, ושואלים את עצמנו "אפשר עוד פעם?". אנחנו כבר כמעט חודש אחרי החתונה (ינואר 2013), מתקשים למצוא מילים איך לתאר עד כמה היה לנו כיף, שמח ומרגש.
נחזור להתחלה: לארגן חתונה קטנה זה כאב ראש. תיקון – למצוא אולם לחתונה קטנה זה כאב ראש (מכירים את הפרסומת ההיא של נורופן לכאב ראש... אז כזה). מסתבר שדי קשה למצוא אולם ל-120 איש. חלק גדולים מדי, חלק קטנים מדי. חלק יקרים להחריד, חלק נמצאים רחוק מהמרכז. היינו בכל כך הרבה אולמות עד שמצאנו את BAU. כמעט התייאשנו – בכל מקום אחר הרגשנו שאנחנו מתפשרים על משהו חשוב. ו-BAU היה האולם האחרון שראינו. לא היה צורך לחפש עוד.
מה חיפשנו, ודאי תשאלו. מקום שקרוב לאורחים (גם מהצפון וגם מהדרום), חניה (בכל זאת, תל אביב), אוירה מיוחדת, מקום קטן ואינטימי (שכולם מרגישים ביחד) ומעל לכל את הנורה הזאת שמאירה מעל לראש כשאתם יודעים שמצאתם את המקום שלכם.
המקום נפתח באוגוסט, והגענו אליו מהמלצה של חברה מהעבודה. הוא ממוקם 3 דקות מעזריאלי ומארלוזורוב, עם גישה מיידית מאיילון. מתחת לבניין יש חניון של שתי קומות (חתונת ינואר, חניון מקורה זה חשוב) חינם לאורחים. נפגשנו עם מנהלת המכירות, שלי, שהראתה לנו אולם יפהפה, עדין, חם. אין אורח אחד שדיברנו איתו שלא הזכיר עד כמה המקום יפה בעיניו. וגם בעינינו. כשחתמנו עוד עבדו על הגלריה בקומה ה-2. בחתונה עצמה כבר היתה גלריה מהממת, עם ספות וכורסאות ותמונות שחבל שלא לקחנו הביתה...
מבחינת הצוות, עד לחתימה (וגם אחרי), שלי היתה אשת הקשר שלנו. כל אחד מיד יתרשם מהמיומנות, המקצועיות, היחס האישי והחיוך שלה. גם ברגעים היותר מתסכלים של להחליט על תפריטים ולסגור רשימת מוזמנים (ואנחנו זוג טיפה פרפקציוניסט ולא תמיד קל...), בסוף הכל הסתדר והרבה בזכותה.
איזבל היתה מנהלת האירוע שלנו. מעבר לכך שהיא תקתקה את האירוע במקצועיות מרשימה – היא גם היתה שם בשבילנו ברגעים הקטנים: הביאה לחם חם מהמטבח הרבה אחרי שהמנות כבר יצאו כי היינו (החתן במיוחד) צריכים קצת פחמימות בשביל להמשיך לרקוד, דאגה שהקשקושים שהבאנו לרחבה יצאו בזמן מבלי שנצטרך בכלל להתעסק בזה והוסיפה מאוד לעיצוב כשהמליצה על סידורי פרחים יפים.
אז דיברנו על הסוף, ההתחלה – נשאר קצת לכתוב על האירוע עצמו...
היתה לנו קבלת פנים יפהפיה באוהל המקורה שמחוץ לאולם. תנורים קטנים חיממו את האורחים (בכל זאת, ינואר), והיתה שם אווירה מקסימה. את החופה ערכנו בתוך האולם, בין הספות המיוחדות, הריהוט העתיק וכשכל האורחים מסביבנו. הרגשנו תמיד שיש הרבה אנשים מסביבנו ושהרחבה תמיד מלאה (וזה היה לנו מאוד חשוב כשיש רק 120 אורחים).
והאוכל – היה ממש ממש ממש טעים. אנחנו ידענו את זה כבר מהטעימות (לא הספקנו לאכול שום דבר בחתונה, כנראה כמו כל חתן-כלה), והפידבקים מהאורחים והאוכל שקיבלנו הביתה היו יותר ממעולים. אהבנו את השילוב בין מנות חתונה סטנדרטיות שעשויות בכמה רמות מעל למקובל (פרגית מטורפת, סלמון מעולה) לבין מנות מיוחדות שעשו את הערב (פאייה ספרדית, פופקורן פטריות ומיני-פיתות ממולאות בבשר כבש).
לסיכום, היתה לנו חתונה מדהימה, בדיוק כמו שרצינו שתהיה (ומעבר). תודה רבה רבה לשלי, איזבל וכל הצוות (היה לנו מלצר לכל שולחן – וכולם היו אדיבים ומקצועיים) :-)
...
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות