אנחנו יכולים להגיד שיוהן זה היה החלק הכי כייפי בחתונה.
כמו כל זוג העומד להינשא, גם לנו היו חששות רבים מאנשי המקצוע עימם נעבוד באחד הימים החשובים בחיינו.
עם זאת, רוב הזוגות מנסים לקבל המלצות מחברים ואם אין להם כאלה, הם פונים לאתרי החתונות השונים.
אנחנו זוג מהסוג השני, מאלה שאין להם המלצה מחבר ורוצים "ללכת על בטוח". רואים למי מאנשי המקצוע יש הכי הרבה חוות דעת ובציון הכי גבוה.
גישה זו היא טעות, אל תבחרו Dj לפי מספר חוות הדעת שלו!
לכו לפגישה עימו, התרשמו מהמוסיקה שלו, תיכנסו לאתר שלו, תשמעו ביוטיוב והכי הכי חשוב, לכו לפי האינסטינקטים שלכם. יוהן פשוט מדביק אותך באנרגיות שלו, מהפגישה הראשונה הייתה לנו כימיה עימו.
הוא פשוט גרם לנו לרצות לקום מהכסא ולרקוד במשרד שלו (ולכן ידענו שזה יקרה גם לאורחינו).
מפה רק חיכינו לפגישה הבאה עימו. יוהן הוא לא תקליטן, הוא Dj!!!ההבדל הוא גדול: Dj הוא אחד שיש נגיעה שלו במוסיקה, במעברים ולא רק לשים פליי על הפלייליסט.
הוא יודע לנגן הכל!!! ממיינסטרים מצד אחד, עד גרסאות רמיקס משלו, מה שתבחרו כזוג.
תסבירו ליוהן את הסגנון אותו הינכם רוצים בחתונתכם, מפה עם יוהן השמיים הם הגבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יוהן הוא אומן! הוא מנגן בכל המועדונים הגדולים בארץ ולכן מעודכן במוסיקה העכשווית ביותר!
הוא אוהב את מה שהוא עושה ולכן הוא כל כך טוב בזה.
אצלנו בחתונה הרחבה היתה מלאה כל הזמן!!!
המוסיקה היתה כל כך נפלאה שהאנשים לא רצו לשבת..
תזכרו:
איך שהחתונה תהיה, תלויה בכם כזוג. אם אתם לא תהיו עם אדרנלין, אם אתם לא תכניסו את הקהל לאווירה עוד משלב החופה, הארוע יראה בהתאם, לא משנה איזה אנשי מקצוע תבחרו. אתם אלו שצריכים להוביל את הדינמיקה, יוהן ייתן לכם את כל הכלים, עכשיו זה תלוי בכם אם תדעו להשתמש בהם.
טיפ שלנו:
אין טעם לרדת לרמת השיר עם ה-Dj, תנו לו לבטא את האומנות שלו, את הכשרון המדהים שלו, וליוהן יש טון מזה!!!...