את טל המושלם ראינו לראשונה בחתונה בתור אורחים ונהנינו מאוד מהתקלוט שלו, דבר שלא קורה בדרך כלל באירועים. באותה תקופה עדיין לא היינו מאורסים אבל ידענו שמתי שנגיע לזה הוא יהיה הראשון שנבדוק. כאשר סגרנו אולם (לילות קסומים) שמחנו לראות גם שהוא מופיע ברשימת המומלצים שלהם. כשהגענו לפגישה ראשונה אצל טל הוא הראה לנו קטעים מאירועים והשמיע לנו רימקסים שהוא הכין. התרשמנו ממנו מאוד וסגרנו איתו כבר באותה פגישה למרות שבתחילה תכננו לפגוש תקליטנים נוספים(מה שבסוף לא קרה). לאחר הפגישה הראשונה ידענו כי אנחנו בידיים טובות ושהאירוע יהיה שמח. נפגשנו עם טל בשנית מספר שבועות לפני החתונה כדי להחליט על השירים שיתנגנו בחתונה, בפגישה הזאת קיבלנו עוד הוכחה שסגרנו עם האדם הנכון, טל התאים לנו בדיוק את השירים לפי בקשותינו וידע להתאים את המוסיקה לכלל האורחים שהיו. בלילה לפני האירוע (ממש מאוחר) שלחתי לטל בפייסבוק כמה בקשות מיוחדות של שירים, קיבלתי מענה מיידי והצעות לשירים שיתאימו. האירוע עצמו היה שמח ומהנה וחלק גדול מכך הוא בזכות טל. האורחים נהנו מהמוסיקה וקיבלנו המון תשבחות על התקלוט לאחר האירוע. טל הוא הבחירה הנכונה לכל אירוע, היה תענוג לעבוד איתו ואנחנו מקווים לראות אותו בעוד הרבה אירועים. ממליצים בחום לכל זוג!!! טל אוהבים אותך :) יפית ואריק
אהבתי: את הכישרון שיש לטל להתאים את המוסיקה לאורחים.והכי חשוב לגרום להרבה שמח:) לא אהבתי: אין דבר כזה, פשוט מושלם!!! מחיר: 5,000