הגענו לאגדתא לאחר שהלכנו לראות מספר אולמות, כאשר הדגש אצלנו היה על רמת האוכל. מכיוון שהתחתנו בחורף, יכולנו להרשות לעצמנו מקום עם אוכל ברמה גבוהה במחיר שעדיין נוכל לעמוד בו. אגדתא עמדה בקריטריון הזה יותר מכולם.
כבר בפעם הראשונה שהגענו לאגדתא להתרשם מהמקום, זכינו ליחס מדהים משירי (שלאחר מכן ליווותה אותנו גם בהמשך) שליוותה אותנו וערכה לנו סיור במקום תוך מתן הסבר מקצועי ומסביר פנים. אין ספק שמעבר למראה האולם היפה וכל הדברים הטובים ששמענו על אגדתא, בהם בראש ובראשונה רמת המקום והאוכל בו, היחס הלבבי והאיכפתי היה הדבר הראשון שגרם לנו לחזור לשם ולסגור עם שירי על אירוע באגדתא.
במעמד סגירת התפריט, שירי הלכה לקראתנו והייתה גמישה ולארג'ית, הוסיפה עוד אפשרות בחירה לכל סוג של מנה באירוע והוסיפה מיוזמתה גם מרקים לבופה כי "זה מחמם וממש מתאים לחורף".
לפני האירוע נערך לנו ולעוד זוגות שמתחתנים באותם חודשים, ערב טעימות. זה היה אירוע לכל דבר, בו הוצגו בפנינו גם מגוון סידורי השולחנות של חברת העיצוב שעובדת עם האולם ונפגשנו עם מנהל בר האלכוהול מהחברה שעובדת עם האולם. כל זוג קיבל שולחן עם עוד 6 אנשים שבחר להביא איתו לטעימות. זכינו לטעום מכל מגוון האוכל- כל הסלטים לבחירה, מנות ראשונות, עיקריות ואחרונות וכך יכולנו להתרשם מכל מגוון האוכל ולבחור בלב שלם.
יצויין שהכל היה באמת טעים וחיזק לנו את התחושה שבחרנו במקום הנכון ושבעניין האוכל אין ממה לחשוש.
החתונה שלנו נערכה באולם הקטן יותר (עד 400 איש). מדובר באולם יפה ואינטימי, בר האלכוהול נמצא על רחבת הריקודים והאורחים למעשה רוקדים בין עמדת הדי ג'יי לבין הבר ולכן למרות שהרחבה מרווחת היא תמיד נראית מלאה באנשים.
מכיוון שהחתונה נערכה בחורף, מתחם קבלת הפנים והחופה היה מקורה באוהל לבן. כשסגרנו עם המקום היו לנו חששות לגבי מראה האוהל אך הוא באמת הכל חוץ מאוהל ונראה מאוד יפה ומכובד. גם השירותים במקום נראים ברמה גבוהה- יש ליד הכיורים מגבות מבד ועובדת ניקיון שנמצאת שם כל הערב ושומרת על ניקיון המקום.
נסכם ששמענו הרבה דברים טובים על אגדתא גם לפני, ונוכחנו לדעת שהכל נכון. היחס משירי ומכל הספקים של האולם היה מדהים והייתה תחושה שתמיד יש עם מי לדבר, בין אם במייל ובין אם בטלפון. קיבלנו משירי ומעידו שגם אותו נציין לחיוב, הרבה עזרה בשלב המתיש של סידור השולחנות שבמקרה שלנו היה לבחירתנו-,סידור שמי.
במהלך האירוע- הכל תיקתק כמו שצריך, אבי- מנהל האירוע, ליווה אותנו לאורך כל האירוע בצורה מקצועית ואדיבה ודאג להכל, האוכל הוגש בשפע והיה מאוד טעים וטרי - בדיוק כפי שטעמנו בערב הטעימות (זה נאמר גם על סמך דעתנו- אנחנו קיבלנו אוכל לחדר לפני האירוע וטעמנו גם במהלך האירוע ומהאוכל שנארז לנו הביתה בסופו). האורחים מאוד אהבו את הסושי והבשר בקבלת הפנים, הסלטים, את הסלמון, העיקריות וכמובן הקינוחים הטעימים.
העיצוב שנעשה על ידי חברת העיצוב שעובדת עם האולם היה בדיוק כמו שסיכמנו איתם, החופה הייתה יפה, מרווחת ומעוצבת בטוב טעם, סידורי השולחן שכללו גם פרחי שושן צחור טריים היו מרשימים, הברמנים בבר האלכוהול היו מאוד אדיבים ונחמדים, המלצרים היו חייכנים ושירותיים וקיבלנו הרבה פידבקים טובים מהאורחים על השירות שקיבלו מהם. הסאונד והתאורה היו כמו שצריך.
באמת שיצאנו בהרגשה שהיה אירוע מושקע שלא רואים כל יום.
נציין שגם לאחר האירוע כאשר היה צורך להתקזז על מנות, זכינו ליחס טוב משירי שהלכה לקראתנו כמה שיכלה גם בעניין זה....