קודם כל הוא הרקיד את כולם עד 1 בלילה וזה אומר המון! זה לא טריוויאלי מכמה סיבות א. הקהל שלנו שרוב המוזמנים שלנו עובדי היטק (ומה לעשות לא ממש רקדנים) ב. החתונה היתה באמצע שבוע ג. חתונה ממש קטנה בערך 100 איש. עכשיו, אנחנו אוהבים מוזיקה טיפה שונה ( אני שומע רק לועזית והיא רק ישראלית) שאר ה-DJ-ים שפגשנו דברו רק לאחד מאתנו. מוש הצליח למצוא מכנה משותף למוזיקה שלנו כך שבכל האירוע שמענו מוזיקה ששנינו אהבנו, והיה ממש כיף לרקוד. שיר הסלואו שלנו היה מורכב משנים אחד התחלה של טיטניק ואז שיר סלסה קצבי. הטריק היה לעבור מאחד לשני בדיוק בזמן, אחרת נאבד את התיזמון. גם פה מוש לא איכזב ועשה את זה בול כמו שצריך. הריקודים היו ממש ממש מעולים! רקדנו כמו מטורפים שעתיים וחצי בלי הפסקה .
בסוף, אחרי 1 בלילה סימנו לו להפסיק כי כבר הינו עייפים ואנשים התחילו לזוז הביתה. ציפינו שיכבה את המוזיקה וילך הביתה אבל לא מוש. הוא הפתיע אותנו עם עוד שיר סלואו (הפעם סלואו אמיתי).
הרגשנו שמוש עשה לנו את החתונה.
אהבתי: * את הסגנון שלו - מוזיקת להיטים מכל הזמנים.* עשה את שעורי הבית שלו - טרח, בדק והתייעץ איתנו לגבי המוסיקה * דייק בזמנים הגיע בערך בשש ורבע ובשש וחצי התחיל להשמיע את השירים שלנו.* את הרוגע והחיוך שלו.