הגענו לדוקוארט דרך מבצע בפייסבוק, הלכנו לפגישה ראשונה איתם וממש התרשמנו לטובה. דנה ענתה לנו על כל שאלה והיתה פתוחה ומקסימה. כדי לסמן וי הלכנו לראות עוד כמה צלמים וחזרנו מיד לדוקוארט כדי לסגור חוזה. אף אחד מהצלמים האחרים לא נתן לנו את התחושה של דוקוארט, אחד מהם גם הגדיל ואמר שאם אנחנו לא נסגור איתו מישהו אחר יסגור איתו.. דוקוארט הראו כ"כ הרבה איכפתיות, סימפתיה ואהבה ששבו אותנו.בכל הזמן לפני החתונה דנה היתה זמינה במיילים ובטלפון וביום החתונה עצמה כמעט ולא הרגשנו אותם והתמונות יצאו יפייפיות טבעיות ונקיות. יש לנו המון תמונות על רחבת הריקודים שבכלל לא זכרתי שצילמו :-) והכי חשוב הם לא פיספסו אף אחד מהמשפחה. אם אתם אוהבים סגנון נקי בלי קשקושים, רוצים שהצלמים יתעדו אתכם כמו שאתם ולא יביימו אתכם לעשות פוזות מאולצות, דוקוארט זה השם.
אנחנו ממליצים בחום!
תודה...
אהבתי: שבוע אחרי החתונה נהרג אחד החברים של אחי ודוקוארט עשו מאמצים מיוחדים על מנת להוציא תמנות שלו מהDVD של החתונה, המשפחה שלו כ"כ התרגשה והיתה אסירת תודה, זה רק מראה שלפני הכל הם אנשים ואנושיים והם לא מחפשים רק כסף.