לדקל הגעתי אחרי תסרוקת ניסיון אצל מישהו אחר- מפגש שלא צלח. הייתי מאוד מאוכזבת ששילמתי על נסיון ובסוף לא הלכתי עם אותו אחד אבל לא הייתי מוכנה להתפשר. בבוקר אותו היום בו הלכתי לדקל לנסיון בעלי המקסים אמר לי שאם אני לא יהיה מרוצה ננסה מישהו אחר- העיקר שאני ארגיש טוב עם מעצב השיער שאבחר וילווה אותי ביום המיוחד שלי.
דקל קיבל אותי בחיוך חם ואנרגיה טובה, הקשיב למה שכבר חוויתי ולבלבול הרב שהיה ובאותו הרגע- ופשוט קלע למטרה. הרגשתי שהוא מבין בדיוק מה אני רוצה, שהוא התאים את התסרוקת למבנה הפנים שלי והשקיע בכל אופציה ואופציה מהן הייתי צריכה לבחור.
בלי לחשוב פעמיים סגרתי איתו והודעתי לבעלי שגם נגמר מסע החיפושים. במקביל, דקל חיבר ביני לבין מאפרת בהתאם לתיאור שלי של מה אני מחפשת- גם כאן, קליעה בול למה שהייתי צריכה. לאורך כל הדרך דקל היה זמין לכל שאלה, כל חשש, כל התלבטות. במקום שאני אתקשר אליו כמה ימים לפני האירוע, הוא התקשר אלי "להזכיר" לי שהנה מגיע היום המיוחד ואנחנו כבר נפגשים. ביום האירוע הגיע רגוע ומקסים כתמיד ותרם לחווית התארגנות בלתי נשכחת :)
מרוב שהייתי מרוצה, חזרתי אחרי החתונה לתספורת (אחרי הארכת שיער של 10 חודשים!!!) וכמובן שיצא מהמם! כמות המחמאות לא פוסקת לרגע ...
אהבתי: הכל!!! היחס, האישיות, הדאגה המקצועיות לא אהבתי: אין דבר כזה מחיר: 1,700 הערות לגבי המחיר: . שיער+ איפור לא כולל תוספות. הנחה דרך סטודיו שמלות כלה