דף הבית   >   נותני השירות   >   שמש אדומה - גן אירועים   >   חוות דעת של 1reut

חוות דעת על שמש אדומה - גן אירועים

1reut
מאכזב
הגענו למקום כפגישה שנייה הגענו עם ההורים שלי ושל בן זוגי במטרה לסגור את האירוע. בפגישה הראשונה קיבלה אותנו בחורה נחמדה בשם לורה שהייתה אלינו אדיבה ונחמדה ונראה שהיא באמת באה לקראתנו. בפגישה השנייה בגלל לחץ של זמן (בן זוגי היה צריך להגיע למקום עבודתו למשמרת לילה, ואציין שבשיחה עם לורה ביום שישי בטלפון ציינתי זאת) קיבל אותנו בחור בשם בני. יחס כזה מזעזע הרבה זמן לא פגשתי. הבחור היה מתנשא ברמות. נתן לי להרגיש שאני סתם עוד אירוע, שיקר לי בפנים ללא כל בושה, במחיר המנות (הייתה לי השוואה מהצעה של לורה) הציג את האירוע שלי בתור לוח זמנים ושמבחינתו החופה תערך לכל המאוחר בשעה 9:00 ושבשעה 1:00 בלילה סוגרים לי את המוזיקה בלי שום עניין בדעה שלי, כי מה לעשות לכל אירוע יש התחלה ויש סוף! בקיצור פגישה שרק רציתי לעוף משם וכמה שיותר מהר.. פשוט ממצב שאני בטוח סוגרת בשמש אדומה הגעתי למצב שלא בא לי אפילו לשמוע על המקום הזה. בקיצור אכזבה!! לא יודעת למה אבל כנראה שהמקום קצת חי בסרט וחבל שזה היחס שלהם.....
אהבתי: לצערי היחס שקיבלתי לא השאיר בי טעם של כלום.. על הכל ניתן להתפשר בלבד ההרגשה.
לא אהבתי: נציגי המכירות והיחס המזעזע שקיבלתי
מחיר: 240
הערות לגבי המחיר: לא כולל כלום במאי. תאורה והגברה 8500 עיצוב בסביבות ה-4000 ואלכוהול 20 ש"ח לאדם תוספת