דף הבית   >   נותני השירות   >   יוניק   >   חוות דעת של Sivan&Amit

חוות דעת על יוניק

Sivan&Amit
טוב
אתחיל מהסוף.. האורחים באירוע שלי פרגנו מאוד על השמלה , אמרו שיפה ומחמיאה לי וכמובן שתמיד כיף לשמוע מחמאות כאלו .רויטל ומזל היו מאוד נחמדות לאורך כל הדרך , הייתה לי בעיה בעיצוב וכשיצרתי קשר לארגן פגישה ופתרון לבעיה נענו בחיוב והרגיעו אותי מאוד ואחרי התיקון השמלה באמת הייתה יפייפיה אמיתית
חייבת להודות שלאחר שקראתי כאן את התגובות השליליות עליהן נורא נרתעתי וקצת חששתי אבל אז הבנתי שהכל שטויות והן היו מקסימות. תודה לכן !
אהבתי: השמלה כמובן, הפחיד אותי כל הזמן ששמלה עם מחוך זה סיוט וחונק וזה לא נכון רקדתי ונשמתי איתה בדיוק כמו שצריך
לא אהבתי: ההרגשה שלי הייתה שרויטל יותר באה לקראתי והייתה קשובה לחששות שלי מאשר מזל שרק רצתה לגמור עם השמלה שלי כמה שיותר מהר. כמעט מההתחלה הייתה לי בעיה עם הקאפים צד ימין היה עגול וסימטרי וצד שמאל יותר משולש מעגול כך ראיתי מהזוית שלי עם מבט למטה וגם מהמראה, הן אמרו שיגהצו לי את הקאפ הזה אבל בסופו של דבר זה נראה בדיוק אותו הדבר ביום החתונה .אחרון הוא שהכי הפתיע אותי, רציתי נורא להתארגן בסטודיו של ורד ספיבק שם עשיתי שיער ואיפור אבל מרוב שהייתי לחוצה על השמלה הזאת ושהכל יהיה כמו שצריך התלבשתי ביוניק וכשהגעתי להתלבש רויטל הייתה בטלפון כל הזמן ,לא נתנה הרגשה נעימה אפילו במדידות היא נתנה לי יותר תשומת לב מאשר ביום החתונה ,זה היה מאוד מוזר.
מחיר: 6,500
יוניק