דף הבית   >   נותני השירות   >   מירב בק   >   חוות דעת של nadorel

חוות דעת על מירב בק

nadorel
מאכזב
אני כותבת את חוות הדעת הזו בלב כבד, אם כי אני שלמה איתה לחלוטין: הזמנו את מירב אלינו הביתה, לאיפור + שיער לכלה (אני) אחותי ואמא שלנו - וזאת לכבוד החינה שלי. מירב ואימה, אהובה, נעימות ואדיבות (מירב באמת מותק אמיתית) אבל התוצאה הייתה עגומה, בלשון המעטה. מירב ואימה הגיעו, התמקמו ופרשו את הציוד ביעילות ובחיוך. תחילה מירב איפרה אותי (טעות! רק בחתונה הבנתי שעם כלה מתחילים בעיצוב שיער ורק אח"כ איפור) ואז עברתי לידי אהובה. אני לא אלאה, כי המטרה באמת לא לפגוע בפרנסה של השתיים וגם כי סה"כ האיפור היה בסדר גמור, אני אומר בקצרה שעזבתי את הבית לאולם בעודי בוכייה - ואנ'לא "בריידזילה"! גם בחתונה לא הייתי מהכלות הפרקפקציוניסטיות והבלתי ניתנות לריצוי - באמת שלא! מזמינה להיכנס לחוות דעת אחרות שכתבתי עד כה ולהתרשם... לא הגעתי עם דרישות, בחרנו את הספקים בקפידה כדי שנוכל לתת להם יד חופשית - הרי הם אנשי המקצוע ובאמת שעם כולם זה עבד, למעט פה. ביקשתי שיער פזור, מתולתל (הטבעי שלי) רק "משודרג" ולא עשוי מידי (עם מוס ודיפיוזר) ולאהובה היה רק ספריי - שזה כבר היה צריך להדליק נורה אדומה... היא פשוט קיבעה לי ת'שיער נוקשה כמו פיאה... למורת רוחי אהובה ניסתה להציל ת'מצב עם "בייביליס" בכל הראש (טבעי כבר אמרנו?) כשהבייביליס בצד ימין של הראש החזיק בדיוק עד שהיא הגיעה לצד שמאל וחוזר חלילה, לשאלתי למה לאימי עשתה קודם פן ורק אח"כ בייבליס ולי לא, ענתה: "כי לאימך שיער מתולתל" (וגם לי! הייתי מעריכה יותר תשובה כמו: "כי אין זמן" או אפילו: "ככה" - רק אל תזלזלי באנטיליגנציה שלנו) התוצאה הייתה קטסטרופלית וההכחשות של מירב ואהובה עוד יותר הוציאו אותי משלוותי. בסופו של דבר אחותי הציעה שאשטוף את הראש במים, אפזר ת'שיער כמו כל יום ונצא כבר, א-ב-ל מירב לא ששה לתקן את האיפור לאחר שארטיב את "ההיידי בת ההרים" שהיה לי על הראש!!! מתסכל. בסוף היה ערב ל-פנים!!! שמח ומרגש! עצתי לכן מתחתנות יקרות: קחו הכל בפרופורציה, זה עובר כ"כ מהר וכבר אחרי המנה הראשונה לא זכרתי לא את האיפור ולא את השיער וזה לא היה שווה את העובדה שהעברתי כמעט חצי מיום שמחתי כשאני בבאסה. נכון שהיום קצת (ק-צ-ת!) צובט לי בלב כשאני מביטה בתמונות - אבל כולם כ"כ נהנו וגם אנחנו, אז זה באמת בטל בשישים! מבטיחה להעלות תמונות בקרוב....
אהבתי: את המחיר - 250 ש"ח לשיער, 250 ש"ח לאיפור, בין אם את כלת השמחה (חינה) ובין אם מלווה (אמא/אחות/חברה)
לא אהבתי: הכוונות של מירב ואהובה טובות, בתור נותנות שירות הן נעימות והשרו אווירה חיובית. אכלנו עוגיות של חינה, שמענו מוסיקה, צחקנו, הצטלמנו - היה מבטיח... אבל - ברגע שקרתה תקלה הן התכחשו, נלחצו ולא ידעו "לתפעל" כמו שהיית מצפה, ניסו לשכנע אותנו: "לא שמים לב", "זה בסדר", "אף אחד לא יראה" - ???? האיפור של מירב היה סביר ובוודאי שלא פיצה על עוגמת הנפש (כמה שנאתי כשאמרו לי: "על איכות משלמים" , אבל מסתבר שיש דברים בגו)
הערות לגבי המחיר: לאיפור+שיער (כלה/מלווה - לחינה)
מירב בק