דף הבית   >   נותני השירות   >   האחוזה בית חנן - גן ארועים   >   חוות דעת של RotemMayan

חוות דעת על האחוזה בית חנן - גן ארועים

RotemMayan
סביר
לא נראה לי שאני צריכה לחזור על התיאור של המקום, הוא תואר פה כבר המון. אין ספק שהמדשאה מאוד יפה וחופת הגפנים היא אחת הרומנטיות בארץ. אהבתי גם את הפרדס ואולם הכניסה הקאלסי של המקום. פחות חיבבתי את האוהל החורפי שמזכיר לי גג של רפת ואת רחבת הריקודים נטולת החן.
הבעיה האמיתית של המקום מבחינתנו היתה תחושה משונה של חוסר שקיפות. לצורך העיניין בואו נניח שכבר השלמתי עם העובדה שכל מקום דורש תוספות לתאורה והגברה ואפילו לצוות. מעולם לא שמעתי על מקום שנותן הצעת מחיר שלא כוללת את הבר. מה שהכי מעצבן זה שאחרי שכבר קיבלנו הצעה שכוללת את כל הדברים האלה התברר שהמחיר לא כולל מע"מ.
שאלתי את אשת המכירות החמודה בנושא:
אני: למה הצעת המחיר לא כוללת מע"מ? האם את רומזת שלא נצטרך לשלם אותו?
חמודה: מה פתאום, אתם חייבים לשלם את המע"מ.
אני: אז למה את נותנת לי הצעת מחיר שלא כוללת אותו? אני לא ספק, אני לא בעמדה שאני יכולה לגלגל על מישהו את המע"מ
חמודה: ככה נהוג אצלנו

אחרי הסיפור הזה די יצא לנו החשק מהמקום. אין מספיק דשא וחופות גפנים בעולם כדי לגרום לנו להתפשר על המקום הזה. אבל זה לא נגמר בזה. החמודה הוסיפה שהלהקה שרצינו תוכל לנגן רק עד עשר בלילה, כלומר, לא בזמן הריקודים. יש להם שכנים. נפלא.
הצעת המחיר שקיבלנו רק הוסיפה לטעם המר. ביקרנו במקום בין השאר כי חשבנו שמקום מחוץ לתל אביב יהיה יותר זול. השכירות שלהם אמורה להיות זולה יותר ממקום ליד הים בתל אביב והקייטרינג שלהם, טעם וצבע, מגיש בחצי מהמקומות שראינו בת"א. זה היה אחד המקומות האחרונים שראינו וכבר היה לנו מושג כמה דברים עולים, או לפחות אמורים לעלות.
המחיר שלהם היה יקר בכל קנה מידה, בעיקר ביחס למקומות שמציעים את אותו הקייטרינג בדיוק בתוך תל אביב. לא ברור לנו על מה הם גובים בדיוק את המחיר המופקע הזה.
לגבי הקייטרינג, טעם וצבע, מתברר שלמרות שהרמה שלהם גבוהה המטבח שלהם לא ממוקם באזור בכלל, מה שאומר שאת הבשר שיוגש בערב יכינו כ 8 שעות לפני...

שורה תחתונה: התמורה למחיר היא לא הגיונית ויש תחושה של חוסר יושר באופן התמחור.
אהבתי: גן יפה וגדול. חופת גפנים מיוחדת.
לא אהבתי: פשוט מקומם, מהמחיר המטורף שלחלוטין אינו מוצדק בתמורה, דרך התוספות המשונות וההתנהלות העקומה בתמחור. לקינוח, יכבו לכם את המוסיקה בעשר בלילה.
מחיר: 320
הערות לגבי המחיר: קשה לדעת מה באמת המחיר אחרי כל ההתחכמויות, נראה לי שקרוב ל 365 למנה. בתקופת העומר