דף הבית   >   נותני השירות   >   קסיופיאה   >   חוות דעת של pageup

חוות דעת על קסיופיאה

pageup
** החוות דעת הזו שונה מהותית ממה שקראתם עד עכשיו - אז נתחיל.. **מי שמסתכל על תאריך החתונה שלנו ויש לו זכרון טוב מבין שהתחתנו באמצע מבצע עמוד ענן ברצועת עזה.החתונה שלנו הייתה מתוכננת לאולם הרמוניה בגן(פירוט נוסף לגבי הזיכוי מולם למטה..) בצומת כנות(בטווח 40 ק"מ מרצועת עזה) חיכינו וחיכנו שתהיה הפסקת אש אך היא לא הגיעה - 36 שעות לפני החתונה הבנתי שאני צריך לקחת אחריות ולהעביר את האירוע. הקמתי חמ"ל והתחלתי לקבל שיחות מכל מיני אנשים טובים שרצו לעזור - לבסוף התקבלה שיחה מהצלם שלנו - אלוני מור(Zoom99) סיפר לי שיש לו את האולם המושלם בשבילנו באחריות - הפנה אותי למיקי מקסיופאה שמכל האולמות שיצרו איתי קשר - בלט מכולם באופן מובהק, הן בבטחון שהוא שידר והן ברצון שלו לעשות את המקסימום כדי שכולם יהיו מרוצים.לפני הכל מיקי בן אדם שכיף לדבר איתו - מדבר בגובה העיניים - שם הכל על השולחן בלי משחקים.בעקבות המצב הבעייתי השתדל מיקי למעננו והבטיח שיעשה ככל יכולתו בשביל להשוות את התנאים שסגרנו עם האולם בדרום ואפילו מעבר - וכך גם היה - למרות הפרשי המחירים המהותיים בין המחיר הזול יחסית של אולמות בדרום לבין המחיר הממוצע של אולמות במרכז.אלו מכם שקוראים עד פה - שואלים את עצמכם איך בחרתי מנות הרי בסגירת החוזה כבר היינו פחות מ 36 שעות לאירוע - מההכרות הקצרה שלי עם מיקי הבנתי שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות - ביקשתי ממנו שימליץ לי על המנות הטובות ביותר - ולא תאמינו, בסוף האירוע האורחים עברו אצלנו אחד אחד במיוחד כדי להדגיש כמה האוכל היה מעולם אחר.בכלל מי שמברר קצת על המקום מבין שקסיופאה הוא לא אולם אירועים סטנדרטי - וכך גם אני רציתי שהחתונה שלנו תיזכר כלא סטנדרטית(במובן החיובי כמובן). בדיעבד מסתבר שזה אולם שכל הסלבים מגיעים אליו - ראיתי גם אחד מוכר מאוד שנכנס אל מיקי לסגור אירוע בזמן שקראתי את החוזה (מפאת צנעת הפרט לא אפרסם מי זה היה)...
אהבתי: * הצוות המקצועי בקסיופאה מורכב מאנשים חמים, איכפתיים, שיש להם לב רחב והרבה ניסיון - נתנו לי תחושה של בן בית !* האוכל וההגשה המיוחדת - שהאורחים עדיין מדברים עליו עד היום (שבועיים אחרי החתונה).* בעקבות מבצע עמוד ענן היו לא מעט ביטולים - ובקסיופאה אנשי ההפקה היו יצירתיים מספיק כדי לעזור לי.* בחדר של החתן והכלה - יש פלזמה שרואים בה בשידור חי מה המצב באולם ואת האורחים שנכנסים.* את רחבת הריקודים המיוחדת בחצי קולוסיאום שהיא חלק בלתי נפרד מהתאורה וההגברה במקום.
לא אהבתי: * החופה המוארת יפייפיה אבל קטנה יחסית עבור 8 אנשים - חתן וכלה עם קצפת ועוד 4 הורים + רב + עד(כן אתם צריכים עד) ולפעמים גם אחים ואחיות רוצים להצטרף. נדחסנו בה - לא היה כל כך נוח - יש מקום לשיפור בנושא.* שולחן של המשפחה מקירבה ראשונה לא היה מובלט כראוי מה שגרר ישיבה של אורחים בשולחן הזההבעיה הזאת התרחשה לדעתי ככל הנראה בעקבות הסגירה המהירה של החתונה - שזה דרך אגב שיא לסגור חתונה בפחות מ 36 שעות, כי באמת שבקסיופאה הרגשתי שנותנים לי שירות אמיתי וחם ! וגם לאחר האירוע באו לקראתי - נתנו את הנשמה !
מחיר: 280
הערות לגבי המחיר: המחיר שאנחנו קיבלנו שונה מהמחיר הרגיל בעקבות המצב