דף הבית   >   נותני השירות   >   מיקאסה   >   חוות דעת של yahela

חוות דעת על מיקאסה

yahela
כתבתי עוד חוות דעת אחת
ההתנהלות מול מיקאסה הייתה בעיני מדהימה, הטעם שלי הוא מאוד סולידי ולכן בהתחלה פחדתי שידחפו לי כל מיני שמלות שיהיו לא בכיוון שלי אבל התבדיתי לחלוטין, חדווה ידעה בדיוק מה הסגנון שלי ומה כדאי לתת לי למדוד. ההרגשה שלי מהם תמיד הייתה נעימה, אני מרגישה מאוד לא בנוח ללבוש חשוף ולכן התעקשתי ללבוש משהו מתחת לשמלות חשופות, בסלונים אחרים ממש לא רצו לתת לי לעשות זאת והתחילו לעשות לי פרצופים אבל לחדווה כל כך היה חשוב לתת לי הרגשה טובה שממש לא הפריע לה.
הם קיבלו בהבנה את כל השיגעונות שלי ולא הייתה להם בעיה שבאתי ליותר מדידות כי היה לי קשה להתחייב לשמלה, אפילו היה יום שבאתי בבוקר למדוד וגם באותו הערב, הם קיבלו הכל בהבנה ונתנו לי הרגשה טובה.
ביום החתונה הייתי הכלה היחידה והייתי מאוד לחוצה, הם הרגיעו אותי, דאגו שאני אוכל ואשתה למרות שממש לא רציתי (ומזל שהם דאגו לכך כי זה היה הדבר היחד שאכלתי באותו היום).
קובי הספר עשה לי את התסרוקת והיא יצאה מדהימה ולמרות שהתסרוקת הייתה חצי אסוף חצי פזור היא החזיקה עד הלילה שחזרתי למלון ופרקתי אותה.
קובי גם עשה לאמא שלי ולאחיותי הקטנות את התסרוקות וכולן יצאו מהממות.
סטלה המאפרת גם הייתה מקסימה ואיפרה אותי ממש יפה, אני לא נוהגת להתאפר וגם אם אני שמה איפור זה מאוד בעדינות, והיא מצאה דרך לאפר אותי שאני אוהב ושיהיה לי נוח למרות שאני ממש לא רגילה וכמובן שיחזיק עד סוף הערב בלי להימרח.
בחתונה עצמה וגם אחריה קיבלתי המון מחמאות על השמלה, השיער והאיפור, חשוב לי לציין שסלון מיקאסה הוא מקום מגוון שיכול להתאים עצמו לכל כלה, היו אנשים שסיפרתי להם לפני שאני מתארגנת שם וממש אמרו לי שזה לא לעניין כי הסגנון של הסלון כל כך שונה מהסגנון האישי שלי, אבל אני הלכתי לפי התחושה שלי וידעתי שבסוף אני אהיה מרוצה, עובדה שבסוף כל האנשים שאמרו שלא מתאים לי לתארגן שם התלהבו מהתוצאה הסופית!!!
אהבתי: את ההתנהלות הנעימה והתחושה שכל מה שאני רוצה וצריכה אפשר לקבל.בהתחלה הכינו לי בולרו מבד לא נכון מכיוון שהייתה אי הבנה ביננו והם ממש לא התווכחו וישר הכינו לי בולרו חדש לפי מה שביקשתי.
לא אהבתי: אין דבר כזה!
מחיר: 7,000
הערות לגבי המחיר: כולל שמלה, חצאית, שיער, איפור, בולרו, כיסוי חופה, הינומה, תכשיטים, ארוחת בוקר, מלווה (שיער ואיפור)
מיקאסה