אז ככה......
יצא לכם לעבוד פעם עם ספק שכל דבר שאתם מבקשים ממנו,נענה בחיוב ובכיף?
יצא לכם פעם לסגור עסקה עם מקום שההרגשה הפנימית שלכם אמרה לכם שעשיתם את עסקת חייכם?
האמת,מכל האולמות והגנים שהיינו בהם (והיינו בהמון-באנו דרך איזיווד),לא נתקלנו בכזה יחס,לא נתקלנו בכזה לב רחב,לא נתקלנו בנדיבות כזאת,האמת חשבנו בהתחלה שיש כאן איזה תרגיל או מצלמה נסתרת,כי לא יכול להיות ברמה ההגיונית שהכל נעשה תמיד בחיוך אמיתי וברוחב לב,ושאין מאחוריו איזה אינטרס נסתר. והדבר הכיייייייייי הכייייייייייי שבעקבות התפתחות לא צפויה שקרתה לנו בדקה ה90,לאחר מחויבות לאולם היינו יכולים להפסיד המוןןןןןן כסף,אך רוני המקסים עם רוחב ליבו והבנה של המצב,עזר לנו ופתר את הבעיה.
האמת.........שאין מספיק זמן ומקום כאן לכתוב את כל מה שאנחנו רוצים לומר ולהביע לגבי המקום והאנשים המדהימים שמנהלים אותו ושעובדים בו.
אבל אם יש דבר כזה שלמות?!?!?! מצאנו אותה ב"פיטאיה",יחס,מקום,שרות,אוכל,צוות,הכלללללללללללללל
בזמן שמקומות אחרים שנותנים שרות (בכל תחום)מרשים לעצמם להרים את האף ולחפף בכל מה שקשור בתודעת שרות ובחווית שרות ללקוח ב"פיטאיה" אתה מרגיש שאתה יכול לבוא עם 100 גרם פיסטוקים להרים את הרגלים ולהרגיש כמו שאתה מגיע למשפחה הכי קרובה
אז נוכל רק לומר ולהודו
רוני:במילה אחת-צדיק,המון המון המון תודה,אתה בן אדם מיוחד ורואים שאבא למעלה נתן לך ברכה ומי ייתן שימשיך ככה ויגדל ויתעצם.
שני:מה נוכל לומר כדי שיבינו מי את?מלאכית?קוסמת? בקיצור זן נדיר.............המון תודה ואהבה
עזרא:עזרת לנו המון,בזכות הארגון שלך ועזרה שלך גם חסכנו כסף,כי הכל התנהל בצורה חכמה ונבונה,תודה גדולה
ולכל הצוות היקר,תודה
מוטי וקרן:12\10\24...