למקום המון יתרונות אך גם לא מעט דברים שהם נופלים בהם. אהבנו מאוד- את מנהל האירוע שהיה בפוקוס מעולה ושם לב לכל הפרטים הקטנים, מתן פשוט תותח. המראה של קבלת הפנים ושל האולם בסופו של דבר בהחלט נתנו תחושה של אירוע יוקרה והתאימו לסגנון שרצינו. מבחר האוכל גדול ועשיר ובר הקינוחים במרכז הרחבה הוא נהדר. האורחים לא הפסיקו לדבר על הפטרייה במנה הראשונה שממולאת בכבד. האווירה בסופו של דבר הייתה נהדרת.
לא אהבנו בכלל- המעצב נועם די מזלזל בעבודתו ולא זוכר מה סוכם, אחרי שסגרנו את הפרטים במספר שיחות הוא התקשר אליי יום לפני האירוע לעדכן שהמפות והמפיות לא מתאימות ונאלצנו להחליף על סמך הודעות תמונה שקיבלנו ממנהל האירוע. אנשי צוות המכירות גם הם אינם זוכרים (או מתעדים) את מילוא הפירוט, "מעופפים" מעט.
הפאדיחה הגדולה שלהם מבחינתנו הייתה שבעת החופה שמענו את החופה השנייה ורק באמצע זה נפתר. דאגנו לשאול על כך מראש ולמרות שנאמר לנו שזה לא נעשה במקביל, ואם כן אז לא שומעים, עדיין שמענו היטב את החופה השנייה ורק כאשר הרמקול המחבר (כפי שנאמר לנו אח"כ) כובה זה נפתר, הפרעה זו פגעה לנו בהתרגשות ברגע החופה.
הסטייק שהוגש בטעימות ובסוויטה היה נהדר, אך מסתבר כי האורחים קיבלו סטייק יבש יותר....