דף הבית   >   נותני השירות   >   מעגלים   >   חוות דעת של adielis

חוות דעת על מעגלים

adielis
התחתנו ב-31.10.12, ממש לפני כמה ימים, ואנחנו עדיין באופוריה. האירוע מרגיש כמו חלום מתוק ואין לנו דרך לתאר כמה נהננו. מאד חשוב לנו לפרגן למעגלים, האולם יוצא הדופן הזה, בעל הקונספט הלא שגרתי וצוות העובדים הנדיר (!!!) שלא תפגשו בשום מקום. נתחיל בלציין שבכלל רצינו להתחתן בגן אירועים, בתל אביב, ואולם ביבנה אפילו לא היה שיקול. במקרה שמענו על המקום והגענו לשם בין השיטוטים הרבים (הגענו דרך איזיווד). התאהבנו באולם ממבט ראשון. התמונות הרבות שראינו באתר לא עושות לו צדק, ובאמת צריך להתרשם באופן אישי כי זה פשוט מקום קסום. שלומי קיבל אותנו בחום ובאהבה (אחרי שאיחרנו לו בשעה לפגישה בגלל פקקים!) ובכלל לא היה לחוץ בזמן. הוא הציע שנבוא שוב בערב אחר כדי להתרשם מהמקום בזמן אירוע (כמו כל זוג שפוי- לא הבנו איך כל הקטע הזה עובד- מה זאת אומרת שאין מקומות ישיבה ויש מנות מסתובבות?!?). חזרנו כעבור כמה ימים לראות חתונה והבנו איך הכל מתנהל. אני לא אגיד שלא היו לנו חששות- למרות שרצינו משהו אחר מהסטנדרט המאוס של החתונות, פחדנו שהאורחים לא ידעו איך לעכל את זה, שלא יהיה מספיק אוכל, שלא יהיה מובן סידורי הישיבה, אבל החלטנו ללכת על זה כי באמת כל כך אהבנו את המקום (ואת האנשים! אי אפשר שלא להתאהב בשלומי ובפלג המדהימים!). אנחנו חייבים להגיד שהחתונה הייתה הצלחה מסחררת. נכון שתמיד יגידו לכם אחרי החתונה כמה שהיה שמח, כמה שהאוכל היה טעים ושהמוסיקה הייתה נעימה, אבל את התגובות שקיבלנו אנחנו ממש לא לוקחים כמובן מאליו- החברים שלנו, החברים של ההורים, המשפחה (הפרסית!) של הכלה וגם האורחים הרבים מחו"ל- כולם שיבחו את המקום, את הקונספט, את הייחודיות, את האוכל הטעים שלא הפסיק לזרום לשולחנות (גם אנשים שישבו בחוץ כל הערב אמרו שהגיעו אליהם כל הזמן מלצרים!). אנחנו כל כך מרוצים שבאמת בא לנו לעשות את זה שוב (רק בלי כל הלחץ של חתונה, כן? :). היחס והאווירה שהצוות נותן גם מאד מתבטא בהנאה של האורחים מהמקום- כולם שיבחו את המלצרים האדיבים, ואנחנו המשכנו להתפעל כמה פלג המקסים עוזר ומרגיע לפני (בעשרות האימיילים ששלחנו לו...) ובזמן האירוע. תודה לכם שעשיתם לנו אירוע בלתי נשכח! אנחנו עובדים על לחתן כמה זוגות חברים שלנו במעגלים כדי שנוכל לחזור ולהנות שוב מהאירוע, רק הפעם- גם שנספיק לאכול משהו!
תודה :) עדי ודניאל 31.10.12
אהבתי: מעבר לזה שהאוכל פשוט יוצא מן הכלל- שלחו אותנו עם קופסאות מפוצצות בשאריות הבייתה, שזה היה מאד נחמד. החלטנו שאם האוכל היה טעים גם למחרת אז בטוח היה מעולה בחתונה! (ודרך אגב- אירוע הטעימות זה 4 שעות הכי כיפיות שהיו לנו מזה המון זמן! זמן איכות עם המשפחה במקום כזה מהמם ועם אוכל גורמה! האוכל לא הפסיק לזרום והיה פשוט תענוג!)עוד דבר ראוי לציון זה הבר ומבחר האלכוהול שמעגלים מציע- אנחנו החלטנו להוסיף רק כמה בקבוקי ואן גוך מטעמנו, אבל בסופו של דבר חזרנו עם בקבוקים הבייתה כי אנשים רצו לשתות דברים אחרים שהיו בבר!
לא אהבתי: לגבי נושא ספירת האנשים שמדאיג את כולם (והדאיג גם אותנו לאחר קריאת התגובות!)- פשוט תדאגו שיהיה מישהו מטעמכם (חבר של אחד האחים/ חבר של המשפחה) שיספור את האנשים. אנחנו שילמנו למפיק אירוע (300 שח) שיציב דיילת בכניסה שתספור יחד עם השומר של מעגלים. בסופו של דבר המספר יצא הגיוני ואפילו באו לקראתנו שלא חייבו אותנו על ילדים שהיו באירוע.
הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד
מעגלים