דף הבית   >   נותני השירות   >   שחר גנין   >   חוות דעת של נעמה ודותן

חוות דעת על שחר גנין

נעמה ודותן
וואו איזה כיף לכתוב המלצה מכל הלב על האיש היקר הזה שאחראי לאנרגיות והחשמל באוויר בערב הקסום של החתונה!
אבל נתחיל מההתחלה- הכנות לחתונה יכולות להיות דבר נחמד/מלחיץ/עמוס/מרגש, לא משנה איזה תאור מתאים לכם- החלק הכי כיפי בתהליך היה לעבוד עם שחר גנין!
כבר מהרגע הראשון הבנו שחשוב לו מאוד לתת לנו לבוא לידי ביטוי, ובתור זוג שמאוד חשוב לו הפסקול, היה חשוב לנו למצוא את הדיג'יי שייתן לנו את המקום לבחור ולהתבטא, וידע לנגן בהתאם לקהלים השונים ולאנרגיות.
בשיחה הראשונה היה לו חשוב להבין את הקהלים שלנו וכמובן הטעמים המוזיקליים שלנו, ובהמשך העביר לנו שירים לפי סגנונות שונים והתבקשנו להקשיב בבית ולהגיד מה בכיוון ומה לא, אז חוץ מלעשות ערב של מוזיקה וכיף ולהתחיל לדמיין את הערב שלנו, בזכות העבודה היסודית של שחר כבר חודשים לפני החתונה אפשר להיות שקטים ולדעת שהוא מבין את הראש ויעשה עבודה מעולה!
בקבלת הפנים שחר קיבל בכיף את כל הגחמות שלנו, מוזיקה חזקה מהרגיל, שירים שבחרנו, ואפילו איזה שיר ינוגן לפני השיר שלפני השיר כניסה לחופה, וברגעי ההתרגשות שמחנו לשמוע את השירים שעושים לנו כיף, שחר ידע לבנות את האנרגיות של הערב, כבר מקבלת הפנים, להתרגשות של החופה ומשם למסיבה.
במסיבה עצמה היו לנו קהלים שונים בגילאים וסגנונות וכולם רקדו והרחבה נשארה מלאה באנשים ובאהבה, שחר קרא את הקהל והקפיץ את כולם, נשאר נאמן גם לסגנונות של החתן והכלה ובקיצור עשה לנו את הערב!
אהבתי: 1. את האנרגיות והחשמל בחתונה - מוזיקה מעולה ומתוזמנת היטב בידי האומן של שחר!!2. את האווירה הכיפית והנינוחה ששחר משרה סביבו בפגישות לפני ובחתונה עצמה3. את ההשקעה מראש - תיקיות דרופבוקס ממויינות לפי נושאים וסגנונות לנוחיות החתן והכלה להקשיב ולסמן מה אוהבים ומה הכיוונים שרוצים בחתונה
לא אהבתי: אין דברים כאלה! אוהבים אותך שחר! תודה!!!
שחר גנין
1.3K