טל איפרה אותי לחתונה והיא עשתה עבודה נהדרת! היא עובדת בצורה כל כך מסודרת ונקיה, הכל פשוט מתקתק, לא מבזבזים זמן והתוצאה מהממת. ההתאמה המושלמת של הצבעים והאיכות של האיפור פשוט ניכרה לעין אצל כל מי שראה אותי.
היה קטע בקבלת פנים שהיה נורא חם והזעתי בפנים, נורא פחדתי שאני מבריקה וחברה שלי ואמא שלי אמרו לי שממש לא רואים ושהפרצוף שלי מאט לחלוטין. לא האמנתי להן ובכל זאת הלכתי לחדר משפחה כדי לפדר, וכשהגעתי למראה קלטתי שהן צודקות- לא הברקתי, עור הפנים שלי היה מאט ורענן בלי שום בעיות.
הגענו הביתה ב 3:00 בלילה, ניגשתי למראה ונראיתי אותו הדבר! בדיוק אותו הדבר כמו שנראיתי 12 שעות מוקדם יותר!
חוץ מהקטע המקצועי נטו, טל היא גם אחלה בחורה. היא מאוד מאוד נעימה, מרגיעה וכיפית. חוץ מזה, היא גם התחתנה לא מזמן, ונראה לי שזה מה שגורם לה להבין עוד יותר את הכלות שהיא מאפרת ולעזור להן לקחת הכל באיזי.
היא היתה חלק גדול מזה שיום ההתארגנות שלי היה כיפי, רגוע ונעים.
מומלץ!...
אהבתי: את האיפור.כל כך איכותי, עמיד ומרהיב! לא אהבתי: לא היה מה לא לאהוב. מחיר: 700 הערות לגבי המחיר: מחיר מעולה לתוצאה שתכלס שווה הרבה יותר