דף הבית   >   נותני השירות   >   גדי סיארה צלם   >   חוות דעת של salfasi

חוות דעת על גדי סיארה צלם

salfasi
ואוווווווווווווווווווווווווווו אין לי מספיק מילים לתאר את יצירת המופת שקיבלנו מגדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התחתנו ב30.7.12 הגענו לגדי אחרי 4 צלמים די מיואשים. לאחר כמה דקות שראינו את הסטודיו ועבודות של גדי יחד עם השירות, הסברים וחיוך הבנו שזאת הבחירה הנכונה.
גדי ביום של החתונה היה פשוט מדהים! הוא הצליח להוציא מאיתנו תמונות נדירות וכל זה היה מלווה כייף ואווירה טובה!
הצלחנו להצטלם איפה שרק רצינו והמגוון של התמונות היה אדיר!
אני לא יודעת איך הוא עשה את זה אבל יש שיחזור מדויק מכל רגע שאנו נרצה להיזכר במהלך השנים!! כמובן שברגע שקיבלנו את התמונות לא הפסקנו לקבל מחמאות על התמונות והאיכות! זה באמת לא משהו שרואים כל יום! גדי הוא צלם חלומי!
כמובן הסיפור לא נגמר פה.. אחרי היום המטורף שעברנו עם גדי התחלנו לעבוד מול זוהר אשתו. רוגע, עדינות וסבלנות שלא פוגשים כל יום. זוהר הסבירה הכל, נתנה לנו רעיונות, עיצבה לנו אלבום מקסים! הכל נעשה עם חיוך ובאמת מהלב!!!

באירוע כמו חתונה יש כל כך הרבה החלטות לקבל, כל החלטה את מתלבט וחושב אם עשית את הבחירה הטובה ביותר...
אצל גדי וזוהר אין כלל ספק!!! ההחלטה הכי טובה שעשינו!! וכמובן שזה הדבר שנשאר איתך ולכן זה כל כך חשוב לבחור מישהו שבאמת יודע לעשות את העבודה על הצד הכי טוב שקיים!
אהבתי: אהבנו הכל!! השירות, היחס, ההסברים, המקצועיות, המגוון, העיצוב ושהכל נעשה באמת באווירה נעימה!היינו בהרבה חתונות וראינו הרבה אלבומים- אין בכלל מה להשוות!!! איכות ברמה אחרת!!
לא אהבתי: אין דבר כזה הכל היה באמת מעולה :)
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!!!!!
גדי סיארה צלם